Basa

Topik-lambang Everest - Himalaya ... Ma vidéo

More
1 taun 1 sasi kepungkur #587 by laurentCazorla

Aku mung bisa matur Rikoooo kanggo pengabdian lan passion kanggo simulasi pesawat lan aku bisa sing aturan iki video sethitik saka Everest tambahan ons kanggo ngelingake kita bilih kita dadi cilik lan sepele sadurunge Basa Alam .... fun -Sampeyan uga ;)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #591 by Gh0stRider203

LaurentCazorla, matur nuwun kanggo video, nanging ing mangsa ngarep, mangga gunakake Basa Inggris minangka Forum Inggris.

Thanks :)

Sing ngandika, aku wis tegese nyoba njeblug ing Lukla, aku mikir iku ing C-130. Aku ngerti C-27 bakal dadi angin tapi aku pengin nyoba ing soko lol luwih gedhe


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik
Basa