Basa

Topik-lambang Pitakonan Everest - Himalaya ... Ma vidéo

More
taun 2 2 months ago #587 by laurentCazorla

Aku mung bisa matur Rikoooo kanggo pengabdian lan passion kanggo simulasi pesawat lan aku bisa sing aturan iki video sethitik saka Everest tambahan ons kanggo ngelingake kita bilih kita dadi cilik lan sepele sadurunge Basa Alam .... fun -Sampeyan uga ;)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #591 by Gh0stRider203

LaurentCazorla, matur nuwun kanggo video, nanging ing mangsa ngarep, mangga gunakake Basa Inggris minangka Forum Inggris.

Thanks :)

Sing ngandika, aku wis tegese nyoba njeblug ing Lukla, aku mikir iku ing C-130. Aku ngerti C-27 bakal dadi angin tapi aku pengin nyoba ing soko lol luwih gedhe


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.221 detik
Basa