Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Everest - Himalaya ... Ma vidéo taun 3 3 months ago #587

Je ne peux que remercier Rikoooo pour desvouement son and the passion pour la simulasi aérienne and je ne peux qu'offrir cette petite vidéo de son Add-ons Everest pour nous rappeler que nous sommes si petits et insignifiants devant Dame Nature .... amusez -vous bien ;)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Everest - Himalaya ... Ma vidéo taun 3 3 months ago #591

LaurentCazorla, matur nuwun kanggo video, nanging ing mangsa ngarep, mangga gunakake Basa Inggris minangka Forum Inggris.

Thanks :)

Sing ngandika, aku wis tegese nyoba njeblug ing Lukla, aku mikir iku ing C-130. Aku ngerti C-27 bakal dadi angin tapi aku pengin nyoba ing soko lol luwih gedhe
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.154 detik