Basa

Topik-lambang Pitakonan Pitakonan à propos du panneau njelasno de vol sur Flight simulasi x uap.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #589 by Çetin

Hello everyone,

Mung masalah sing bakal ditindakake kanggo ngasilake uap FSX lan yen sampeyan nggunakake Echap et ale sur l'Analyze de vol vois sur le graphique la hauteur en foot de l'avion mais je ne connait Pas la jarak que j'ai parcouru car je ne connais pas l'unité de mesure indiqué.
Aku kepengin nggolek dhuwit sing luwih gedhe tinimbang aku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 7 sasi kepungkur #590 by Gh0stRider203

CETIN,

Sampeyan wis tekan forum Inggris. Aku seneng nulung sampeyan, tapi mangga, nganggo basa Inggris.

Thanks :)


Apa sampeyan ngrujuk menyang jendhela iki ??


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #815 by Çetin

Hi all


Masalahku yaiku sawise nglakokake pesawat ing steam FSX nalika aku mencet tombol ESC lan aku pindhah ing analisis penerbangan aku weruh ing grafik dhuwur ing kaki pesawat nanging aku ora ngerti kadohan aku wis kesah amarga aku ora ngerti ukuran unit sing dituduhake.

Apa wong sing luwih bakat tinimbang aku bisa ngomong apa unit pengukuran kuwi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 minggu kepungkur #836 by Gh0stRider203

Jarak iku USUALLY miles ing FSX. Aku ngerti iku angel kanggo ndeleng, nanging ing ngisor, iku entuk mi sawise nomer :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 minggu kepungkur #845 by Çetin

ya, tapi iku statut mil utawa mil laut?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 minggu kepungkur #846 by Gh0stRider203

Nautical. Aku mung kelakon duwe penerbangan sing arep kita gunakake (CS 767, KMIA - TNCM, ngendi imma park idk kaya aku wis duwe manuk 4 ana lol), lan mlayu liwat ing gps lan nuduhake nm. Kabeh Penerbanganku dilacak liwat SkySimFlight uga, lan padha nggunakake mil nautical uga, supaya aku ngomong karo nautical.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.800 detik
Basa