Basa

Topik-lambang Nalika aku nginstal sesawangan HD kayata KLAX, iku katon elek

More
1 taun 2 sasi kepungkur #595 by svanarsdel

Nalika aku nginstal sesawangan photoreal iku katon luwih elek standar sing. Apa aku tumindak ala.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • archangelmj12
  • archangelmj12 kang Avatar
  • Pengunjung
  • Pengunjung
1 taun 2 sasi kepungkur #605 by archangelmj12

Ana sawetara alasan kanggo asil kasebut. Pisanan kualitas grafis, lan tipe. Kapindho, komputer sampeyan kudu bisa nangani beban grafis lan uga layanan mitigasi liyane. Minangka sampeyan kudu mangerteni MSFS yaiku sing paling ngirit daya sing tau dibangun kanggo penerbangan, lan senadyan program asli disedhiyakake, nyatane Bill Gates mbikak hak kanggo program kasebut ing 2007 kanggo sing milih. Malah tanpa STEAM karo atusan ewu ngundhuh sampeyan duwe kemampuan kanggo nggawe lingkungan total dhewe. Sejatine, ana luwih akeh kreator sing ana ing sangisoré umur 20 ing program iki lan kasunyatane paling apik lan luwih apik karo visibilitas penerbangan apa-apa, luwih saka ACE grup utama sing terlibat karo pemrograman MSFS. Saiki yen sampeyan pengin apa sing bakal nylametake sampeyan taun nyoba kanggo mangerteni program lan supaya bisa dadi sampurna, ana rong produk sing sampeyan butuhake. Pisanan iku tweak fs kanggo fps. Iki alat sing unik lan luar biasa, gampang dipigunakaké lan bakal diwulang apa sing ora ngerti lan carane ngerti sistem. Kapindho yaiku FSPS XTREME. Iki bakal ngalahake kaos kaki saka. Aku nggunakake laptop 500 manggung 7 taun lawas dening Toshiba.intel inti i5.i duwe liwat 3850 pesawat, jinis 459 nambah ons lan uga liwat 45000 Airlines mlaku ing jadwal truelife, andi malah ora duwe salah. Sing dijupuk nganti sepuluh taun ing taun iki kanggo entuk adoh lan sing liwat komputer 5 lan babagan reinstalls 15 lan pambusakan layar ireng, lan aku bener entuk salinan skrip kanggo program saka microsoft. Aku sinau ing 2007 saka microsoft sing bakal dadi akeh kasalahan lan screwups, nanging dina iki karo komunitas bakal kanggo urip kita wis dijupuk program kanggo dhuwur tau ngimpi bisa. Muga-muga iki wis mbantu, apa wae pitakonan, ninggalna pesen lan gerah bali maneh. Ana akeh trik perdagangan, lan ing wektu sampeyan bakal sinau. Liyane, sampeyan ing situs paling metu kene, supaya sampeyan nindakake mung nggoleki. Masalah karo ai? Punapa mawon, supaya aku ngerti. Aku MSFS answerman asli. Yen aku ora bisa njaluk dheweke bakal nemokake.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #613 by rikoooo

Halo,

Matur suwun archangelmj12 kanggo balesan gedhe.

Svanarsdel, kita bakal luwih bersedia kanggo bantuan yen sampeyan bisa ngirim kita sawetara gambar, supaya kita bisa pitutur marang kowe apa sing salah.

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.115 detik
Basa