Basa

Topik-lambang Pitakonan RIKOOOO MD11 lan 777 nabrak

More
1 taun 5 sasi kepungkur #599 by suythe

Hello Guys,

Aku wis nggunakake Rikooo A330 lan wonderfull, nanging bubar aku nyoba sawetara produk liyane kayata MD-11 lan 777

Produk-produk kasebut tetep nabrak sakwise udhara. Yen aku nindakake sawetara manuveors P3D bakal nabrak.

Muga-muga aku njaluk solusi kanggo iki.

GoodDay Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #600 by Dariussssss

Hello ana lan sambutan menyang Rikoooo.

Aku uga nggunakake kabeh ing FSX, tanpa masalah. Sampeyan kudu nggawe manawa pesawat sing digunakake wis kompatibel karo P3D. Nalika mbukak kaca, ayo ngomong-MD-11, sampeyan bakal weruh iki: Kanggo FSX & FSX-Steam & Prepar3D v1 (v2 & 3 kanggo nyoba), supaya sampeyan kudu nggawe manawa kompatibel.

Kaya sing dikandhakake, v2 lan v3 kanggo nyoba, kasalahan bisa dimangerteni.

Nek iki mbantu.

Cheers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: suythe

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.270 detik
Basa