Basa

Topik-lambang Pitakonan RIKOOOO MD11 lan 777 CRASHING

More
taun 2 8 months ago #599 by suythe

Hello Guys,

Aku wis nggunakake Rikooo A330 lan apik banget, nanging bubar aku nyoba sawetara produk liyane kayata MD-11 lan 777

Produk kasebut terus nabrak nalika udhara. yen aku nindakake manuver P3D bakal nabrak.

Muga-muga aku entuk solusi babagan iki.

GoodDay Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #600 by Dariussssss

Halo ana lan sambutan Rikoooo.

Aku uga nggunakake kabeh FSX, tanpa ana masalah. Sampeyan kudu nggawe manawa pesawat sing digunakake cocog karo pesawat sampeyan P3D. Yen sampeyan mbukak kaca, ayo ujar-MD-11, sampeyan bakal bisa ndeleng iki: Kanggo FSX & FSX-Steam & Prepar3D v1 (v2 & 3 kanggo nguji), dadi sampeyan kudu nggawe manawa kompatibel.

Kaya sing dingerteni, v2 lan v3 kanggo nyoba, kesalahan bisa uga.

Nek iki mbantu.

Cheers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: suythe

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.174 detik
Basa