Basa

Topik-lambang Malware sing bakal Daktumpes awakmu FSX lan FSXA

  • archangelmj12
  • archangelmj12 kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
1 taun 1 sasi kepungkur #606 by archangelmj12

Im ngeculke ngerti sing ana loro set pelaku usaha pesawat metu ing downloads freeware SIM ing macem-macem. Program bisa dalan padha ngira kanggo kajaba sing arep dibusak. Yen kowe karo menu panel kontrol kanggo Busak instal jendhela bakal pop munggah lan jinis ijo bakal Rush terus lan sampeyan bakal sok dong mirsani sing kabeh info ing file awakmu bakal ilang. Aku ngeweruhi iki pisanan aku banjur instal 2 taun kepungkur lan mirsani Layar iki lan nalika aku weruh pesawat kabeh 3500 kadhaptar lan dibusak i iso ngandel. Aku hubungi situs lan digawe wong weruh iki lan aku iki pareng ing situs. Aku ngerti kasunyatan iku wasnt Desainer utawa programer amarga ive digunakake produk sing saindhenging wektu taun 10. Ive nyoba 2 pelaku usaha padha liwat periode telung taun lan ive dicenthang file karo departemen saka program pertahanan lan ana malware jenenge SniperSpy lan rakenal ing wektu iki data lengenmu kebak. SniperSpy punika cara ngendi sijine spyware ngendi wae lan wayahe sawijining kena iku ndadekake kontak karo pangirim lan nuduhake tumindak urip lan sasi uga kabeh informasi awakmu kalebu data didhelikake lengenmu kebak. Im ngeculke ngerti amarga weve kabeh ngginakaken dadi luwih wektu bangunan, lan iki ing iki diwiwiti (mine in 2007. Weve kabeh wis liwat gamut nggawe program apa iku temenan dadi lan gerah tansah nggawe upaya supaya masyarakat ngerti kanggo pangayoman. sawijining sedih amarga iki produk tartamtu sing banget paling apik ing SIM minangka adoh minangka pelaku usaha pindhah. Ive digawe lan nyoba kanggo hubungi nitahake nanging ora duwe manfaat. duwe pesawat aman lan weruh lan dadi aman, lan nonton downloads teka metu saka wilayah masalah saka donya. Im mung siji yuta lan upaya sing disusupi liwat yahoo lan gerah marang ya i pengin kabeh krisis iki sak donya bakal mandek. Rikoooo, matur nuwun kanggo nyediakake kita kabeh karo papan sing apik kanggo pindhah lan komunitas sing menehi &% # @? !!!!B) .

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #607 by Gh0stRider203

Bener, SniperSpy punika lunak ngawasi remot sing sawijining saka tindakan liya.

Sampeyan tak apa-apa kanggo gawe serep claims iki?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • archangelmj12
  • archangelmj12 kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
1 taun 1 sasi kepungkur #610 by archangelmj12

Kabeh duwe do menyang website lan maca data thats Penyetor karo program, sawijining wis online uga liwat 15 taun, sawijining program digunakake dening akeh organisasi, sawetara malah ing hukum. Bab kok aku dikirim metu bebaya, nanging yen ana mangu ngundhuh onlineline operator paling misuwur, kaya aku ngandika sadurungé, ora kabeh salinan, lan ampun aku ngerti samubarang liyane saka program i kasebut kanggo nggoleki ndelok. Aku pikir bakal luwih apik kanggo menehi tandha wong terus pengalaman tinimbang ndeleng kanggo awake dhewe. Bebener iku thatsI bisa njamin thats kok aku biasane ngempet saka blog utawa remarking ing apa-apa. Nalika aku diselehake ing posisi kanggo mbuktekaken, aku kudu produk jeneng sing mengkono karusakan, nanging ing kasus iki aku ngerti wasnt rampung dening nitahake dhisikan saka program utawa program. Khusus i wanted kanggo tandha situs supaya dadi ora kanggo Chase wong adoh. Im ora arep ngirim apa-apa ing situs awakmu, minangka prakara saka kasunyatan ive wis ing situs awakmu wiwit awal, sanajan im kadhaptar minangka anggota anyar. Aku gabung ing 2008 utawa 2009. Ive makarya karo Microsoft saking seattle lan techs ing masalah lan tandha ora mung kanggo MSFS nanging apa sing nganggo terus program Microsoft lan utawa thats jaringan mung mengkono dadi karya sing nganggo terus 98 PCT saka komputer donya, lan thats amarga sing akeh masalah amarga sing akeh saka komputer donya nggunakake program MS. ngandika nuff.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #612 by Kyrelel

Yen sampeyan pengin wong kemudi langit downloads tartamtu, kok ora ngomong apa / ngendi lagi tinimbang kang sengaja samar?

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.115 detik
Basa