Basa

Topik-lambang Pitakonan Kang nambah-ons kaya supaya dianyari?

More
1 taun 6 sasi kepungkur #614 by rikoooo

Hello everyone,

Aku posting pesen iki ngerti kang nambah-ons sampeyan biasane pengin supaya dianyari, minangka Aku saiki arep nganyari sawetara, sampeyan nemen bakal bantuan kula kanggo mangerteni kang paling sampeyan pengin.

Lan cara, yen uga bisa menehi kula ing link kanggo versi dianyari (saka situs liyane) bakal Fantastic.

Matur nuwun kabeh


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, Jodsalz1, Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #615 by Dariussssss

OK pisanan kabeh, sawetara kasalahan ...

A320 Mega Pack, tansah nabrak. Iku banget boten stabil ing FSX sandi, ora ngerti apa.
Thomas Ruth A330 / 340, PFD ora nuduhake loro lapak lan overspeed ... ing kabeh.
Emirat armada, fps banget ala, tubrukan FSX sandi ...

nganyari bisa ...
Inggih, iku bakal menarik kanggo piye wae nggabung A330 / 340 dening TR, karo A320 Mega Pack, liyane sabenere nggabung ing kokpit kang banget.
A380, bab sing padha, PFD ora nuduhake loro kandhang lan overspeed.

Yen aku ngelingi soko liya, aku bakal sijine iku kene.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #616 by Gh0stRider203

Dariussssss, sing kabeh fix VERY gampang !!!

1) instal pesawat Airbus Panjenengan;
2) Busak apa Airbus
3) Ganti nganggo Boeing


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: denpic

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #617 by D115

Aku seneng weruh Boeing 757 karo arang-arang kualitas VC ing mangsa. Aku 757 wis dimenangke FSX cantik uga.
Thanks,
Dan

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #619 by Gh0stRider203

D115 wrote: Aku seneng weruh Boeing 757 karo VC kualitas arang-arang ing mangsa. Aku 757 wis dimenangke FSX cantik uga.
Thanks,
Dan


Yen sampeyan gelem nglampahi $, Quality Wings 757 nyedhaki prayoga :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #649 by julian1245

Kanggo sawetara pesawat nggawe spin mesin amarga katon mung elek nalika ora ngowahi #realisme
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #669 by Macca22au

Kaya akeh sing dianyari P3D4, lan VC pancen.

Nanging nganyari menyang v4 ing A320 lan B737-800 sanalika penulis nyenengake ......

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #671 by jakedertree

Aku seneng karo VC luwih apik kanggo Airbus A400M. Uga, yen penulis uga bisa menehi sawetara pandhuan kanggo nggawe kurang tangan lengkap ing lemah, sing apik tenan. Iku mlaku adoh, lan aku ora bisa (lan ora ngerti) golek cara kanggo mellow metu mesin sak taxi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #673 by Sergiozaki

Boeing 777 pls kanggo P3D v3 / v4
Full working VC panel plss ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #674 by Sergiozaki

A380 P3D v3 / v4
Panel gauge, VC asli saka 380
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.258 detik
Basa