Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula

TOPIK:

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 sasi kepungkur #614

  • rikoooo
  • rikoooo kang Avatar topic Pengarang
  • offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 103
  • Matur nuwun ditampa: 29
Hello everyone,

Aku ngirim pesen iki supaya ngerti add-ons sing biasane pengin dianyari, amarga saiki aku arep nganyari, sawetara sampeyan bakal nulungi aku kanggo ngerti sing sampeyan pengin paling akeh.

Lan cara, yen uga bisa menehi kula ing link kanggo versi dianyari (saka situs liyane) bakal Fantastic.

Matur nuwun kabeh
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, Jodsalz1, Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 sasi kepungkur #615

OK pisanan kabeh, sawetara kasalahan ...

A320 Mega Pack, tansah nabrak. Iku banget ora stabil ing sandi FSX, ora ngerti sebabe.
Thomas Ruth A330 / 340, PFD ora nuduhake loro lapak lan overspeed ... ing kabeh.
Armada Emirates, FPS banget ala, crash sandi FSX...

nganyari bisa ...
Inggih, iku bakal menarik kanggo piye wae nggabung A330 / 340 dening TR, karo A320 Mega Pack, liyane sabenere nggabung ing kokpit kang banget.
A380, bab sing padha, PFD ora nuduhake loro kandhang lan overspeed.

Yen aku ngelingi soko liya, aku bakal sijine iku kene.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 sasi kepungkur #616

Dariussssss, sing kabeh fix VERY gampang !!!

1) instal pesawat Airbus Panjenengan;
2) Busak apa Airbus
3) Ganti nganggo Boeing
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: denpic

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 sasi kepungkur #617

Aku seneng ndeleng Boeing 757 karo kualitas VC ing mangsa ngarep. Aku wis ngilangi 757 FSX cukup apik.
Thanks,
Dan
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 sasi kepungkur #619

D115 wrote: Aku seneng ndeleng Boeing 757 karo kualitas VC nanging ing mangsa ngarep. Aku wis ngilangi 757 FSX cukup apik.
Thanks,
Dan


Yen sampeyan gelem nglampahi $, Quality Wings 757 nyedhaki prayoga :)
Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 4 minggu kepungkur #649

Kanggo sawetara pesawat nggawe spin mesin amarga katon mung elek nalika ora ngowahi #realisme
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 2 minggu kepungkur #669

Minangka akeh dianyari P3D4 sabisa, lan VC pancen.

Nanging nganyari menyang v4 ing A320 lan B737-800 sanalika penulis nyenengake ......

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 2 minggu kepungkur #671

Aku seneng VC luwih apik kanggo Airbus A400M. Kajaba iku, yen panulis bisa menehi sawetara pandhuan supaya kurang saka tangan kebak, iku pancen apik tenan. Laku adoh, lan aku ora bisa (lan ora ngerti) golek cara kanggo nyepetake mesin sajrone taksi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 minggu kepungkur #673

ing Boeing 777 pls kanggo P3D v3 / v4
Full working VC panel plss ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

kang add-ons sampeyan pengin nganyari? 3 taun 1 minggu kepungkur #674

A380 P3D v3 / v4
Panel gauge, VC asli saka 380
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Wektu kanggo nggawe kaca: 0.394 detik