Basa

Topik-lambang Pitakonan Kang nambah-ons kaya supaya dianyari?

More
taun 2 2 months ago #614 by rikoooo

Hello everyone,

Aku posting pesen iki ngerti kang nambah-ons sampeyan biasane pengin supaya dianyari, minangka Aku saiki arep nganyari sawetara, sampeyan nemen bakal bantuan kula kanggo mangerteni kang paling sampeyan pengin.

Lan cara, yen uga bisa menehi kula ing link kanggo versi dianyari (saka situs liyane) bakal Fantastic.

Matur nuwun kabeh


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203, Jodsalz1, Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #615 by Dariussssss

OK pisanan kabeh, sawetara kasalahan ...

A320 mega Pack,keeps crashing. It's very unstable on my FSX,don't know why.
Thomas Ruth A330 / 340, PFD ora nuduhake loro lapak lan overspeed ... ing kabeh.
Emirates fleet,very bad FPS,crashes my FSX...

nganyari bisa ...
Inggih, iku bakal menarik kanggo piye wae nggabung A330 / 340 dening TR, karo A320 Mega Pack, liyane sabenere nggabung ing kokpit kang banget.
A380, bab sing padha, PFD ora nuduhake loro kandhang lan overspeed.

Yen aku ngelingi soko liya, aku bakal sijine iku kene.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #616 by Gh0stRider203

Dariussssss, sing kabeh fix VERY gampang !!!

1) instal pesawat Airbus Panjenengan;
2) Busak apa Airbus
3) Ganti nganggo Boeing


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: denpic

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #617 by D115

I would love to see a Boeing 757 with a quality VC sometime in the future. I think the 757 has eluded FSX pretty well.
Thanks,
Dan

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Bubble @ Sheep

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 2 months ago #619 by Gh0stRider203

D115 wrote: I would love to see a Boeing 757 with a quality VC sometime in the future. I think the 757 has eluded FSX pretty well.
Thanks,
Dan


Yen sampeyan gelem nglampahi $, Quality Wings 757 nyedhaki prayoga :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #649 by julian1245

Kanggo sawetara pesawat nggawe spin mesin amarga katon mung elek nalika ora ngowahi #realisme
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #669 by Macca22au

Minangka akeh dianyari P3D4 as possible, and VCs absolutely.

Nanging nganyari menyang v4 ing A320 lan B737-800 sanalika penulis nyenengake ......

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #671 by jakedertree

Aku seneng karo VC luwih apik kanggo Airbus A400M. Uga, yen penulis uga bisa menehi sawetara pandhuan kanggo nggawe kurang tangan lengkap ing lemah, sing apik tenan. Iku mlaku adoh, lan aku ora bisa (lan ora ngerti) golek cara kanggo mellow metu mesin sak taxi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 minggu kepungkur #673 by Sergiozaki

the Boeing 777 pls for P3D v3/v4
Full working VC panel plss ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 4 minggu kepungkur #674 by Sergiozaki

The A380 P3D v3 /v4
Panel gauge, VC asli saka 380
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.360 detik
Basa