Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX Kèndêl ingsun | Terbang Bush | Alaska - Lake Kenai

More
taun 2 3 months ago - taun 2 3 months ago #618 by Hykardu



Ngalih maneh menyang Alaska, aku miwiti penerbangan iki ing pesawat udara Rotor Air cilik, mabur nyabrang kali menyang Skilak Lake, tekan ing Tlaga Glacier sing adhem lan biru. Ing urutan, aku nggawe pesawat sing nduwurke tumpukan lan kurang grumbulan, nyabrang kali lan tlaga nganti lapangan udara Quartz Creek ing pinggir Tasik Kenai.

Nglipur a Ekstra Super Cub dening Flight Replicas

componetnts Software ing video iki:
+ Microsoft simulator Flight
+ Plan-G Planer Flight
+ ORBX NA Kidul Alaska
+ Mojot Cewek
+ FSRecorder
+ Fraps
+ Maker Movie
+ Lightworks

trek swara:
+ Bustin Loose - Audionautix
+ Travel Dirt Road - Audionautix
+ Kelembapan - Partner Silent
+ Wektu Panen - Partner Silent
+ Hooky (Kanthi Sloane)
+ Lone Trail - Menang Partner
+ Avenue Loneome - The126ers

Priksa lagu apik tenan ing:
www.youtube.com/audiolibrary/music

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 sasi kapungkur dening Hykardu.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.596 detik
Basa