Basa

Topik-lambang fps Low ing pc dhuwur mburi

More
1 taun 1 sasi kepungkur - 1 taun 1 sasi kepungkur #621 by JanneAir15

Hello! Aku mung bubar dibangun komputer anyar lan diinstal FSX. Aku duwe kurang addons sapunika (ing komputer lawas ana akeh addons freeware) nanging Aku wonder apa fps iku dadi kurang malah karo komputer cukup apik (sak 20fps). Apa sampeyan please bantuan kula?
Mesthi, spek komputer

CPU: AMD Ryzen 1700X (ora OverClocked)
GPU: NVIDIA GeForce Sumampow 1070
RAM: G Skill Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200MHz
Motherboard: ASUS Perdhana X370 Pro

Aku ana ing paling penting kanggo ngerti nanging takon kula yen aku ora nutupi soko.

Best regards
JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Pangowahan pungkasan: 1 taun 1 sasi kapungkur dening JanneAir15.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #623 by Gh0stRider203

Ana sawetara iku sampeyan bisa nindakake. Situs #1 digunakake kanggo nggunakake, susah ora ono sak :-(

Bab ingkang kawitan aku ngene apa, jujur, iku ngganti file UIAutomationCore.dll. Aku malah ora ngelingi ngendi aku tak file panggantos my.

Iki bisa mbantu: steamcommunity.com/app/314160/discussions/0/530646080866079080/


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #624 by JanneAir15

Aku wis duwe UIAutomationCore sing. DLL nanging Aku nyoba sing tip ing forum Uap. Thanks. Miturut cara aku dibusak fsx.cfg amarga aku wis tweaked nanging saiki aku mung sijine sawetara njiwet lan iku wis dicokot luwih sapunika.


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #625 by JanneAir15

Telpon iku! Aku ketemu imbangan apik antarane Paragraf malah aku sijine sawetara Paragraf mudhun isih katon luwih ing setelan aku sadurunge. Sing lucu : Lol:


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #629 by Gh0stRider203

Tansah tresna pungkasan seneng! :)

Langit BLUE!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.150 detik
Basa