Basa

Topik-lambang Pitakonan fps Low ing pc dhuwur mburi

More
taun 2 8 months ago - taun 2 8 months ago #621 by JanneAir15

Halo! Aku bubar mbangun komputer anyar lan dipasang FSX. Aku saiki kurang duwe addon (ing komputer lawas ana tambahan freeware) nanging aku mikir kenapa fpsku sithik sanajan nganggo komputer sing cukup apik (sekitar 20fps). Apa sampeyan bisa nulungi aku?
Mesthi, spek komputer

CPU: AMD Ryzen 1700X (ora overclocked)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070
RAM: G Skill Ripjaws V Series 16GB DDR4 3200MHz
Motherboard: ASUS Perdana X370 Pro

Aku ana sing paling penting ngerti nanging takon aku yen aku ora nutupi soko.

Best regards
JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Pangowahan pungkasan: 2 taun 8 sasi kapungkur dening JanneAir15.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #623 by Gh0stRider203

Ana sawetara perkara sing bisa dilakoni. Situs #1 aku gunakake, susah ora ana maneh :-(

bab pisanan aku nindakaken, sajujure, ngganti file UIAutomationCore.dll. Aku malah ora ngerti ngendi aku entuk file pangganti saka.

Iki bisa mbantu: steamcommunity.com/app/314160/diskussions/0/530646080866079080/


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #624 by JanneAir15

Aku wis duwe UIAutomationCore. nanging aku bisa nyoba tip ing forum Uap. Matur suwun. Kanthi cara aku ngilangi fsx.cfg amarga aku wis nate njiwet nanging saiki aku mung nyelehake sawetara njiwet lan saiki wis luwih apik.


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #625 by JanneAir15

Ndandani! Aku mung nemokake imbangan sing apik antarane slider lan malah aku sijine sawetara sliders mudhun isih katon luwih apik tinimbang ing setelan aku sadurunge. Sing lucu : Lol:


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #629 by Gh0stRider203

Tansah tresna marang akhir seneng! :)

KIRI KIRI!


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.276 detik
Basa