Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX Kèndêl ingsun | Ekspedisi | Everest - Petualangan Miwiti

More
taun 2 3 months ago #622 by Hykardu



Video pisanan ing Everest iki wiwit ing Kathamandu, misahake DHC-6 Twin Otter tradisional. Mlumpat liwat gunung-gunung sing kita bisa mirsani ing cakrawala dadi luwih pegunungan nganti ngumumake Puncak Everest. Kita rampung ing video iki ing Lukla, bandara paling mbebayani ing donya, saka ngendi pendaki miwiti ekspedisi menyang Everest.

Mbukak De Havilland DHC-6 Twin Otter dening Aerosoft

componetnts Software ing video iki:
+ Microsoft simulator Flight
+ Plan-G Planer Flight
+ Everest Photoreal Scenery (Freeware) dening Frank Dainese
+ Aerosoft Lukla X
+ FSRecorder
+ Fraps
+ Maker Movie
+ Lightworks

trek swara:
+ Gelap Indie Rock - Seastock
+ Aja Deleng - Silent Partner
+ Badai COmming - Ethan Meixsell
+ The Shouldest Couldest - The 126ers

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Peroulis

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.799 detik
Basa