Basa

Topik-lambang MIG-23

More
sasi 11 3 weeks ago #626 by degu

Afterburner?

topik wis dikunci.
More
sasi 11 3 weeks ago #627 by Gh0stRider203

Ora yakin apa sing lagi takon. Apa kowe takon ora MiG-23 duwe afterburner?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
topik wis dikunci.
More
sasi 11 3 weeks ago #628 by rikoooo

Hello Degu,

Aja pengin aku nekani kowe lan ngomong "bodho?" Amarga iku persis carane pesen katon kaya, sampeyan ora ngomong hello, sampeyan ora sopan lan sampeyan ora malah nggawe ukara sing bener.

topic cedhak


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
topik wis dikunci.
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.125 detik
Basa