Basa

Topik-lambang Pitakonan MIG-23

More
1 taun 5 sasi kepungkur #626 by degu

Afterburner?

topik wis dikunci.
More
1 taun 5 sasi kepungkur #627 by Gh0stRider203

Ora yakin apa sing lagi takon. Apa kowe takon ora MiG-23 duwe afterburner?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
topik wis dikunci.
More
1 taun 5 sasi kepungkur #628 by rikoooo

Hello Degu,

Aja pengin aku nekani kowe lan ngomong "bodho?" Amarga iku persis carane pesen katon kaya, sampeyan ora ngomong hello, sampeyan ora sopan lan sampeyan ora malah nggawe ukara sing bener.

topic cedhak


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
topik wis dikunci.
  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.127 detik
Basa