Basa

Topik-lambang More ngemas 777

More
sasi 10 3 weeks ago #631 by kevrick25

Aku tresna marang 777 Mega Paket sijine bebarengan kanggo FSX, id katresnan kanggo ndeleng ngemas anyar kanggo 777 wiwit sampeyan mung iya 777-200LR. A Pack kanggo -200ER lan -300ER bakal becik. Ive ketemu ngemas kangge panggenan liya nanging VC sing persiyapan banget ing syarat-syarat njiret tombol.

Mugi sampeyan bisa katon menyang sing.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #636 by Gh0stRider203

Iku ora hard kanggo pertukaran metu VC ... utawa ing paling, aku krungu lol aku wis tak 737 karo kokpit rodo becik lan becik VC (sanadyan ora nggunakake lol) lan yen aku wis, aku 'd pertukaran metu VC ing manuk 2 engine liyane karo siji.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #637 by kevrick25

uga ora ing VC sing perlu ngganteni metu sanadyan aku ngerti ora hard, ive rampung kanggo kabeh jinis freeware. sawijining mung carane wong liya nyetel Panel kanggo mbukak.

Contone, ing 777 Rikoooo ndadekake migunakake kabeh shift + # kombinasi kanggo mbukak panel perlu kaya nduwur sirah ing, fmc etc. wong liya, ngatur kanggo mbukak posky Util, nggawe nd / pfd luwih gedhe, lan sapiturute etc. lan dont menehi sembarang akses menyang panel nduwur sirah kanggo nguripake kuwi ing sabab VC dhewe diwatesi ing apa sing bisa penet. Nanging, gampang pertukaran folder panel kanggo rikoooo kang ndadekake iku bisa apik.

Plus, kayane rikoooo bakal apa luwih apik ing packing lan nambah liyane kanggo koleksi

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #638 by Gh0stRider203

Aku mikir sampeyan bisa ngganti sing ing panel.cfg


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #639 by Gh0stRider203

Aku wis tau kanggo sunting panel.cfg kanggo nambah kuwi, kayata GPS sing. Aku ora weruh apa sing ora bisa mung ngatur maneh urutan lan apa ora ...


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #641 by kevrick25

Aku wis wis rampung kabeh sing, i mung teka suggest nggawe liyane ngemas 777, utawa Pack sing nduweni 200 lan 300 ing tinimbang mung ing 200LR piyambak. Mung ing cara sing padha Pack A330 kang bisa ngemot A332 lan A333 kang

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 2 weeks ago #642 by CSTT-CYYZ

Aku uga kaya Pack n-2 karo online france anyar werna lan udhara canada, KLM werna anyar, United Airlines, JAL, ANA, Delta, Air AUSTRAL, LH CARGO, B777-300ER KLM - air canada Emirat - Egyptair - TAM-swiss -BA - Air Transat ficitve. matur nuwun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.201 detik
Basa