Basa

Topik-lambang 787-800 Mega Pack masalah.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #632 by ricsmi

Hello kabeh, aku wis mung bubar wiwit main FSX SE lan tenan nglaras iku.

Aku wis mung diinstal ing TDS 787-800 Mega Pack lan masalah mung aku karo iku sing ora ana ing tombol kokpit lan knobs ing VC, aku fly kabeh pesawat ing vc lan iki nyababaken pesawat iki kanggo kula minangka i ora bisa ngadeg ing kokpit 2d.

Gagasan, wong

Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #633 by Gh0stRider203

uga wiwit iku engine manuk 2, aku bener ngerti saka VC sampeyan bisa nggunakake. sampeyan bakal kudu ngundhuh pesawat tambahan, nanging bakal worth iku :)

Www.fs-freeware.net/downloads/download/5...lagship-liberty.html

iki bakal nuduhake sampeyan carane pertukaran metu VC ing




ing VC ing siji iki rodo becik. Aku ora nggunakake nanging fungsi :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: ricsmi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #634 by ricsmi

Ok thanks Aku bakal njupuk dipikir, tak masalah liyane, aku ngeweruhi sing ing tampilan njaba ana truk bongga ka day minus gedhe ditempelake bidang.

Pripun aku njaluk nyisihaken saka sing kaya katon boten sae lan mung clip ing cara saka gawan siji.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #635 by Gh0stRider203

pisanan ing VC, SAIKI stowaways? misale jek kaya sampeyan ora bisa nyekel break! LOL

aku ora yakin babagan, sajujure. Aku ora fly ing 787 (ing 772LR wis kapasitas luwih lan sawetara). bab ONLY aku bisa suggest iku katon ing panel kanggo ndeleng yen ana jendhela sarana. Aku ngerti sawetara saka manuk Project Open Sky duwe sing.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #640 by ricsmi

Sawise maca liwat maca kula ngandika ana panel sarana sing bisa mateni tug ing, panel wis mestine kanggo nuduhake sawise mencet Ctrl + 7 nanging isnt sing digunakake salah siji. :(

Sembarang gagasan gents?

Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.137 detik
Basa