Basa

Topik-lambang Pitakonan Rikooo kang Pesawat ora karya ing prepar 3d v4

More
taun 2 8 months ago #643 by brunoeduardo

Sawetara warta kanggo versi anyar saka prepar 3d v4?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #663 by howlak

Judhul utama ora akurat, katon kaya kabeh Rikoo FSX pesawat ora bisa digunakake:.

Rikoo dudu pangembang inti saka tambahan. Akeh FSX Kapal pesawat aktif ing P3D V4, asli utawa modhél saka Rikoo. Nanging pesawat FS9 ora bisa mlaku.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 8 months ago #667 by Macca22au

Wong lanang, banget sawetara utawa ora FSX utawa pesawat FS2004 bakal digarap P3Dv4.

paling P3d Pesawat v3, pesawat rumit khusus karo FMC ora dianggo P3D4

Arsitektur 64bit saka P3D4, tegese sawetara pesawat, pemandangan lsp, bakal mbutuhake sawetara kompatibel.

Aku ngajak penulis akeh download ing kene supaya bisa nganyari nganyari tambahan.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 minggu kepungkur #946 by DRCW

Ora malah Chris Evens wis ngerteni kabeh tumindak lan ora nalika ngeculake pesawat sing dituntut digunakake ing V4. Ngerti yen, sampeyan kudu ngidini bug iki supaya bisa digunakake, siji-siji. Sawetara pesawat bakal bisa digunakake lan sing ora liya, pancen gampang. Busak instal apa wae sing ora bisa lan nyebabake kacilakan. Enteni sithik, maca forum, lan goleki wong sing ngaturake urip kanggo freeware, njaluk bug. Umume kesalahan iki ing owah-owahan kode sing giliran P3D saka 32 dicokot menyang 64. Ujug-ujug, bakal ana gandhengane. Maneh ngalahake FSW ... File pemandangan kayane bisa kabeh dilakoni P3D v4. Aku bisa ngunduh kabeh pemandangan foto. Iki amarga file pemandangan ora luwih saka tekstur, dene pesawat luwih akeh melu operasi lan rumus.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.185 detik
Basa