Basa

Topik-lambang Rikooo kang Pesawat ora karya ing prepar 3d v4

More
sasi 11 3 weeks ago #643 by brunoeduardo

Sawetara warta kanggo versi anyar saka prepar 3d v4?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 6 days ago #663 by howlak

Judhul utama ora akurat, kaya kabeh pesawat Rikoo FSX ora bisa digunakake:

Rikoo ora dadi pangembang inti saka addons. Akeh pesawat FSX NATIVE karya ing P3D V4, asli utawa dimodifikasi dening Rikoo. Nanging pesawat FS9 sing dipindah ora bisa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 days ago #667 by Macca22au

Wong lanang, sawetara banget utawa ora ana pesawat FSX utawa FS2004 bakal digarap ing P3Dv4.

Pesawat paling akeh P3d v3, pesawat khusus sing komplek karo FMC ora dianggo ing P3D4

Arsitèktur 64bit saka P3D4, tegese sawetara pesawat, sesawangan etc butuh sawetara owah-owahan dadi kompatibel.

Aku nyuwun pangarang saka akeh download kene kanggo nganyari nambahake ons.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #946 by DRCW

Ora malah Chris Evens wis nemtokake kabeh apa lan ora nalika dheweke ngetokake pesawat sing diklaim bisa dianggo ing V4. Muga-muga, sampeyan kudu ngidini kothak kasebut supaya digawé, siji-sijine. Sawetara pesawat bakal kerja nalika wong ora, iku prasaja. Mbusak instal apa wae sing ora bisa digunakake lan nyebabake kacilakan. Ngenteni sethithik, maca forum, lan nonton wong sing nyawijikake urip kanggo perangkat sing gratis, entuk bebaya tetep. Paling saka kasalahan iki ana ing owah-owahan kode sing nguripake P3D saka 32 menyang 64. Ing pungkasan kasebut bakal dadi worth. Manawa ngalahake FSW ... File pemandangan katon kabeh karya P3D v4. Aku bisa ngundhuh kabeh foto fotoku. Iki amarga file sing katon ora luwih saka tekstur nalika pesawat luwih adoh saka operasi lan formula.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.091 detik
Basa