Basa

Topik-lambang Pitakonan Fsnd ILS setelan mesthi?

More
2 taun 1 sasi kepungkur - 2 taun 1 sasi kepungkur #644 by ricsmi

Hello kula maneh. :P

Aku wis ngundhuh kokpit sing dianyari kanggo 747 defualt lan apik tenan, nanging masalah mung aku gadhah nalika aku pengin nyiyapake kanggo landing ILS ana ora katon minangka cara kanggo ngeset judhul kursus, ing kokpit sadurunge sampeyan nyetel iku liwat tampilan nav nanging wiwit sing anyar nduweni sistem gpws nolonger ana ing kono.

Kepiye carane?

(Edit) Iki siji. www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/568

Thanks guys. :D

Suntingan pungkasan: 2 taun 1 sasi kapungkur dening ricsmi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur - 2 taun 1 sasi kepungkur #645 by Gh0stRider203

Aku ora sengaja ngganggu kanthi tentrem kaya nalika wis dikunci ing ILS, kaya sing nuntun dhéwé ing glideslope.

sampeyan mung kudu nyetel NAV1 menyang freq sing tepat, lan ngganti mode nav saka GPS kanggo NAV (Aku duwe CTRL + SHIFT + N) kanggo kuwi supaya aku ora kudu nggunakake mouse.

lan mesthi ngganti navigasi kanggo nyedhaki


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Suntingan pungkasan: 2 taun 1 sasi kapungkur dening Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur - 2 taun 1 sasi kepungkur #646 by ricsmi

Oh ok, aku kepengin weruh bab setelan mesthi, apik kanggo ngerti sing kaya tegese faffage kurang sak landing. XD

Suntingan pungkasan: 2 taun 1 sasi kapungkur dening ricsmi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 1 sasi kepungkur #647 by Gh0stRider203

ya aku mung nyetel Nav 1 menyang freq sing tepat, lan yen aku eh .... neng 20mi bandara lan digabung karo landasan pacu (aku kaya dawa) lan ing sekitar FL300, aku bakal lunga saka GPS kanggo Nav, lan yen "bal" muncul aku bakal loncat saka VOR LOC (paling aku mikir sing ngandika LOL Aku ing CS C-130 ing wayahe wayahe), kanggo APP lan supaya nuntun Aku ing. Yen aku dhuwur banget aku bakal nyelehake altitude nganti ALT HLD cahya mati ing titik, aku mung bebarengan kanggo numpak lolit


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.224 detik
Basa