Basa

Topik-lambang Fsnd ILS setelan mesthi?

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #644 by ricsmi

Hello maneh. :P

Aku wis diundhuh ing kokpit nganyari kanggo defualt 747 lan sawijining tenan becik, nanging mung masalah aku gadhah nalika aku pengin nyetel kanggo kebangkrutan ILS ana ora koyone sembarang cara kanggo nyetel mesthi judhul, ing kokpit sadurungé sampeyan nyetel iku liwat tampilan nav nanging wiwit anyar wis sistem gpws nolonger sawijining ana.

Apa iku?

(Edit) Iku salah siji iki. www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/568

Thanks wong lanang. :D

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening ricsmi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #645 by Gh0stRider203

Aku ora biasane keganggu karo mesthi nalika iku dikunci menyang ILS, minangka nuntun dhewe ing mudhun glideslope ing.

sampeyan mung kudu nyetel NAV1 menyang Freq tepat, lan ngganti mode nav saka GPS kanggo nav (aku duwe CTRL + SHIFT + N) bound kanggo sing aku ora kudu nganggo mouse.

lan saka pandhu arah pangowahan mesthi kanggo pendekatan


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening Gh0stRider203.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #646 by ricsmi

Oh ok, aku kepengin weruh bab setelan mesthi, apik kanggo ngerti sing kaya tegese faffage kurang sak landing. XD

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening ricsmi.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #647 by Gh0stRider203

sampean aku mung nyetel Nav 1 menyang Freq tepat, lan sepisan aku eh .... ing 20mi bandara lan diantrekake munggah karo landasan pacu (Aku cedhak dawa) lan ing saindhenging FL300, aku bakal loncat karo muter awak saka GPS kanggo Nav, lan yen ing "bal" nuduhake munggah aku bakal loncat karo muter awak saka Vor LOC (paling aku sing apa iku mangkene lOL aku ing CS C-130 ing wayahe lol), kanggo APP lan supaya iku nuntun Me in. Yen aku banget dhuwur aku bakal nyelehake dhuwur kula nganti cahya ALT HLD dipateni ing titik, aku mung bebarengan kanggo kulo lol


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.174 detik
Basa