Basa

Topik-lambang Cessna Citation Excel Xls + FSX & P3D ailerons / bidang sing ora bisa digunakake tengen

More
1 taun 2 sasi kepungkur #648 by julian1245

Hello Rikoooo i seneng takon kowé bab bidang iki. Aku biyen bidang iki ing MFSXS lan iku gedhe nanging im kadhaton masalah karo bidang sing tenan ngganggu kula. Iku salah karo ailerons ngendi nalika padha kaya spazz metu. Ing bidang dadi nanging katon unrealistic i iki perantauan yen bisa, dening kasempatan wae, duwe dipikir lan ndandani iku karo kaya versi dianyari utawa soko aku pancene tresna iku yen ana fix amarga im gadhah fun gedhe karo bidang. Im ora yakin yen soko karo game utawa yen im mengkono soko salah nalika im nginstall.

Thanks mugi kula ngerti yen sampeyan tak gagasan sembarang.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.097 detik
Basa