Basa

Topik-lambang Pitakonan Packs Boeing 737-300,400,500

More
1 taun 4 sasi kepungkur #661 by Petben

Hello,

Ngerti Informations babagan Paket 737. 737-300 Pack dianggo apik ing P3d v4.
737-400 lan 737-500 wis nabrak. Pesen punika Aircraft Overpressed.

Thanx kanggo Pack gedhe lan Luck apik kanggo Future

Peter

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #668 by Macca22au

Ya, penulis kudu nganyarke undhuhan sing cocog karo arsitèktur 64bit.

Muga-muga wong-wong sing nggawe seri B737-800 lan seri A320 bakal ningkatake pesawat sing banget banget.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #670 by rikoooo

Halo,

Minangka adoh aku ngerti aku wis mbenerake bug iki numpuk, mung sawetara nilai kanggo owah-owahan ing Aircraft.cfg. Apa sampeyan ngomong babagan 737 Classic availa saka Rikooooo utawa saka situs web liya? Sadurunge nginstal paket saka Rikooooo, manawa sampeyan bisa mbusak versi liyane.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #675 by Zeke

Aku duwe masalah sing padha ing p3d v4.
Instal paket kasebut menyang p3d v4, pilih model apa wae, fly, banjur CTD.
Pfd.xlm lan eicas.xlm bisa nyebabake masalah iki.
Apa sampeyan bisa ndandani?
Sory kanggo Basa Inggris miskin.
Regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #684 by rikoooo

Halo,

Aku ora bisa ngasilake masalah iki karo P3Dv4, aku mabur kanthi autopilot 737-500 lan kabeh katon apik.
Mungkin sampeyan bisa nerangake langkah-langkah carane langkah kasebut kelakon.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #685 by Zeke

Erik matur nuwun.

Ditanggulangi. Aku nyunting B737-800.cab.
Gunakake sdk eicas.xml lan pfd.xml banjur miwiti game lan muat pesawat.

Lan insatall p3dv4 hotfix1, ora perlu nyunting ....

Matur nuwun.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 sasi kepungkur #688 by rikoooo

Ok apik kanggo ngerti, thanks kanggo saran :)


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.119 detik
Basa