Basa

Topik-lambang Project Opensky 777 judhul ditahan masalah swich.

More
sasi 11 2 days ago #662 by ricsmi

Hi guys.

Ngundhuh lan minggat Proyek Opensky Boeing 777 dinten punika lan satunggaling pesawat ingkang elok, namung masalah ingkang kula gadhahi inggih punika menawi dipunginakaken swich boten saged mlampah.

Setel pilot otomatis ing saben sing biasa lan nyetel judhul sing sampeyan pengin banjur pencet swich ditahan kaya sing bakal ing pesawat liyane, nanging mung ngunci ing dalan saiki, Aku wis nyoba kabeh jinis nanging tansah ora padha .

Apa wong lanang gagasan, apa bug utawa aku mung nglakoni salah?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 1 day ago #664 by ricsmi

Ok aku wis ngerti babagan, mesthine aku kudu nggunakake tombol Pilih Nav, ora bisa ditahan, mung bab tombol pilih Nave mung dianggo ing kokpit 2d sing aku ora bisa nggunakake.

Dadi aku bakal revise pitakonan sandi, sapa ngerti yen sampeyan bisa kanggo ngganti tombol tahan nav ing kokpit 3d kanggo tombol pilih nav?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.107 detik
Basa