Basa

Topik-lambang Ultimate FSX

  • jimidget
  • jimidget kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
1 taun 3 minggu kepungkur #665 by jimidget

Aku duwe Dell sing umur 5. Nalika aku dituku, wong sing mentas tumbas iku duwe kartu grafis sing apik karo FSX. Iku ora. Aku tuku kertu video dual sing luwih apik nanging ora tau apik kaya aku pengin.

Iku wektu kanggo tuku desktop anyar. Aku pengin kertu video sing paling apik lan ram bisa. Masalah iku watesanku yaiku $ 500. Sing jarene, Aku ora butuh paket, IE, monitor, keyboard lan mouse. Aku entuk kabeh kuwi. Aku mung butuh menara.

Kanggo jujur, aku ora ngerti persis apa sing aku butuh. Aku dadi dolanan, ora dadi aspek teknis komputer, nanging aku seneng karo pitulung sing bisa menehi aku.

Thanks

Jim Conklin
Aka
jimidget

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #682 by joshrssmith

Mesthi njaluk GTX 1050 Ti lan 8gb ram lan ora yakin bab liyane kaya cpu. Maaf nanging aku ora ngerti akeh bagean sing kurang saka $ 500 kabeh bebarengan

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: jimidget

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • jimidget
  • jimidget kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
sasi 11 3 weeks ago #704 by jimidget

Thanks kanggo info

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #705 by Amberdog1

Jim mung kanggo info, FSX gumantung banget marang prosesor, luwih gedhe. Yen sampeyan duwe kartu grafis 1gb sampeyan bakal nggoleki. Aku arep menehi rekomendasi prosesor permen i5 utawa i7 7th apik. Mugi iki mbantu ... AD

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #706 by JanneAir15

Nanging nalika sampeyan ngandika ultimate FSX sampeyan tegese sampeyan uga njupuk payware addons banget. Amarga kualitas sing luwih apik (biasane) padha butuh kartu grafis luwih apik. Sampeyan bisa njawab sing sadurunge aku nyaranake soko? Lan minangka amberdog1 ngandika CPU apik iku kudu yen sampeyan pengin kinerja apik.


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • jimidget
  • jimidget kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
11 months 1 week ago #719 by jimidget

Matur nuwun kanggo info. BTW, aku pensiun dokter umum karo pendapatan tetep. Aku wis nonton Ebay kanggo mesin kanggo mbukak versi penuh FSX.
Yen sampeyan entuk kasempatan, sampeyan bisa ndeleng Ebay lan mbantu nggoleki.

Thanks.

Apa kita bisa komunikasi karo Email kanggo nggawe luwih gampang. emailku alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #786 by superskullmaster

jimidget wrote: Maturnuwun kanggo info. BTW, aku pensiun dokter umum karo pendapatan tetep. Aku wis nonton Ebay kanggo mesin kanggo mbukak versi penuh FSX.
Yen sampeyan entuk kasempatan, sampeyan bisa ndeleng Ebay lan mbantu nggoleki.

Thanks.

Apa kita bisa komunikasi karo Email kanggo nggawe luwih gampang. emailku alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.


www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item...83102279&ignorebbr=1

Sale rampung ing dina 3. $ 539.99 luwih cepet cepet-cepet.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #789 by xHobbit420x

Aku ngginakaken $ 300 ing laptop Dell saka tuku paling apik lan nganggo denda.
2.4GHZ
1TB HDD
6GBRAM
langsungx12

Integrasi grafis chip (sing bakal saya upgrade nalika aku entuk dhuwit)

sampeyan bisa nindakake iku, lan nglampahi $ 200 liyane ing nambah profesional ing sesawangan.
kaya karo MegaEarthScenery. dadi dening negara. miwiti karo wilayah omahmu.

Sugeng Rawuh :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 days ago #820 by sylvantino

Aku arep mlaku-mlaku lan mbenerake asumsi iki yen mung siji sing bener prosesor. Aku pengin nuduhake sawetara bab sing kudu dianggep nalika njaluk rig kanggo nggunakake FSX utawa P3D versi apa wae.
1. FSX lan P3D sadurunge V4 sing dicokot 64, cenderung duwe akeh masalah karo perkara sing padha. Iki minangka VAS, OOM lan Blurries.
2. SSD ora bakal ndandani masalah sing ora bisa ditemokake ing memori. Nor bakal ndandani ndandani DX 10 Preview.
3 Sampeyan bisa duwe prosesor paling cepet ing bumi, nanging ora bakal ndandani samubarang sing ana ing ndhuwur.

Jumlah memori ing kartu grafis lan kemampuan iku penting banget. Memori sing luwih akeh kertu, sing kurang cetha bakal entuk.
Banjur ana fixer DX10, sing sawetara sumpah lan liyane ora ndemek DX10 luwih seneng tetep ing anti DX9.0c supaya padha duwe masalah kurang, nanging karo DX9.0c sampeyan malah luwih gedhe VAS lan OOM suwé.

Dadi, babagan FSX lan kasunyatan sing wis ana sajrone liwat 10 taun iki, iku terus-terusan nyurung mesin kita dadi wates supaya bisa entuk manfaat sing paling apik sing bisa ditindakake. Trik ing prosesor sing prayoga, luwih becik skylake i7 7600 (6700k minangka penggemar prosesor sing entheng lan luwih alon tinimbang I7 6700 sing asli kanthi sawetara margin (sembarang prosesor sing k sawise mbangun mburi lan luwih alon) , mlaku kanthi paling ora 1060 / 1080 8-16GB ing papan ing kertu memori grafis. (visit situs p3d lan mriksa persyaratane, padha nunggang kéwan sing padha karo unil anten sing béda v4) Wiwit FSX dicithak 32, sampeyan ora tau bakal nggunakake luwih saka 2GB memori ing sembarang wektu saka sistem Prosesor cepet (quad, lali apa kurang, kanggo rega sampeyan bisa tuku saiki) lan agêng kanggo ndhuwur kertu grafis. Nvidia Grapics wis cukup akeh menang grafis perang nglawan amd kanggo taun-taun aneh 4 pungkasan.

Ing wayahe ana kekurangan memori, supaya tuku kertu grafis anyar kanthi memori sing cukup ing papan kanggo mbusak masalah VAS ora bakal murah, aku bakal terus nganti taun anyar, lan ndeleng endi sing ana ing tuku grafis kertu (ora bakal metu saka cara kanggo ngobati $ 500, nyimpen lan tuku kartu grafis paling dhuwur karo akeh memori, kanggo sim penerbangan sing penting!), prosesor sing layak saka seri i7 skylake ).

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.133 detik
Basa