Basa

Topik-lambang Pitakonan Kesalahan liyane kanggo diinstal

More
taun 2 3 months ago #672 by Fly37

Aku duwe ing komputer sing padha FSX, P3d v3.4 lan v4, Dina iki aku nginstal Spartan apik banget, nanging yen nginstal p3d v4 .. saliyane nginstal P3d v3.4 utawa Fx .. apa sing bisa daklakoni kanggo panel iki ing kabeh simulatorku ...?

Matur nuwun lan pujian kanggo kegiatan sing apik

Gianluigi Anelli

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.138 detik
Basa