Basa

Topik-lambang Liyane bisa diinstal

More
1 taun 3 minggu kepungkur #672 by Fly37

Aku duwe komputer padha FSX, P3d v3.4 lan v4, Dina iki aku nginstal Spartan apik banget, nanging yen aku nginstal ing p3d v4 .. ora bisa nginstal ing P3d v3.4 utawa Fx .. apa aku bisa nindakake kanggo duwe panel iki ing kabeh sandi simulasi ...?

Thanks lan pujian kanggo kegiatan gedhe sampeyan

Gianluigi Anelli

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.100 detik
Basa