Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Watesan kanggo 1 download sak wektu 3 taun 5 dina kepungkur #679

  • helm
  • srengenge topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Matur nuwun ditampa: 0
Nyoba kanggo miwiti download liya Aku entuk pesen kanggo ngelingake yen aku diwatesi kanggo ngundhuh file 2 sekaligus (Aku nggunakake Free Download Manager, diprakarsakake liwat Firefox 31). Aku wis miwiti Firefox lan nggawe manawa ora ana undhuhan sing diunduh, nanging uga padha kedaden maneh, download paralel liya ora diijini. Apa bisa amarga download pisanan nggunakake sambungan 2? Ngucapke matur nuwun kanggo saran ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Watesan kanggo 1 download sak wektu 3 taun 4 dina kepungkur #680

  • rikoooo
  • rikoooo kang Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 103
  • Matur nuwun ditampa: 29
Halo,

Ya Free Download Manager nggunakake sambungan multi IP, supaya luwih saka siji diundhuh.

Mugi iku mbantu

Happy pesawat
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.262 detik