Basa

Topik-lambang Pitakonan Dibatesi kanggo ngundhuh 1 kanthi bebarengan

More
1 taun 5 sasi kepungkur #679 by Helmuts

Nyoba miwiti download liya Aku entuk pesen kanggo ngelingake yen aku diwatesi kanggo ngundhuh file 2 sekaligus (Aku nggunakake Free Download Manager, diinisiasi liwat Firefox 31). Aku wis miwiti Firefox lan priksa manawa ora ana sing ngundhuh download, nanging uga kedaden maneh, download paralel liya ora diijini. Apa bisa amarga download pisanan nggunakake sambungan 2? Ngucapke matur nuwun kanggo saran ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 sasi kepungkur #680 by rikoooo

Halo,

Ya Free Download Manager nggunakake sambungan multi IP, supaya luwih saka siji diundhuh.

Mugi iku mbantu

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.146 detik
Basa