Basa

Topik-lambang Fort_wayne_intl

More
1 taun 2 sasi kepungkur #686 by Bobpa567

Aku mung mbukak paling anyar Fort Wayne Int Airport installer.into folder sandi dhewe. Aku banjur mindhah Pemandangan / Tekstur menyang folder Addons. Nanging ing kasus iki aku weruh sing rong folder digawe kang (1) fort_wayne_intl_airport_fsx lan (2) fort_wayne_intl_airport_fsx_part2. Carane aku nangani folder Part2. Apa sing kudu digabung kaya part2 yaiku nganyari lan nimpa file asli.

Sembarang bantuan luwih dihargai!

bob

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #687 by rikoooo

Hi Bob,

Kenapa sampeyan pengin nginstal pemandangan kanthi manual? Pemasang otomatis bisa nangani proyek kanggo saben simulator kompatibel.

"Fort_wayne_intl_airport_fsx" rawuh ing posisi sepisanan lan "fort_wayne_intl_airport_fsx_part2" rawuh ing posisi kaping kalih ing perpustakaan pemandangan FSX.

Yen sampeyan pengin nginstal kanthi manual iki, sampeyan kudu ngaktifake loro folder saka perpustakaan babagan.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #689 by Bobpa567

Thanks kanggo info sampeyan. Alesan aku luwih seneng nginstal manawa. Aku duwe SDD sing darmabakti kanggo sesawanganku lan aku ora pengin installer kanggo nyelehake file-file pemandangan ing SSD sing wis Win 10. Aku ora ahli nanging mung menehi saran diwenehi ing forum liyane etc.

Thanks maneh!

bob

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.106 detik
Basa