Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Fort_wayne_intl 3 taun 5 dina kepungkur #686

Aku wis nate nginstal installer.in Airport Fort Wayne Int Airport paling anyar. Aku banjur pindhah Scenery / Tekstur kanggo sandi Addons folder. Nanging ing kasus iki, aku ndeleng rong folder digawe dadi (1) fort_wayne_intl_airport_fsx lan (2) fort_wayne_intl_airport_fsx_part2. Kepiye cara nangani folder Part2. Apa dheweke kudu gabung kaya part2 yaiku nganyari lan mbalekake file asli.

Sembarang pitulung sing luwih dihargai!

bob

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Fort_wayne_intl 3 taun 5 dina kepungkur #687

Hi Bob,

Napa sampeyan pengin nginstal pemandangan kanthi manual? Pemasang otomatis bisa ngatasi tugas kanggo saben simulator sing kompatibel.

"fort_wayne_intl_airport_fsx"rawuh ing posisi pisanan lan" fort_wayne_intl_airport_fsx_part2 "teka ing posisi kapindho sampeyan FSX perpustakaan pemandangan

Yen sampeyan pengin nginstal pemandangan kanthi manual, sampeyan kudu ngaktifake folder loro saka perpustakaan pemandangan.

Happy pesawat
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Fort_wayne_intl 3 taun 5 dina kepungkur #689

Thanks kanggo info sampeyan. Alesan aku luwih seneng nindakake instalasi manual yaiku. Aku duwe SDD darmabakti kanggo Pendhaftaran addon pemandangan lan aku ora pengin installer nyelehake file pemandangan ing SSD sing nduwe Win 10. Aku dudu ahli nanging mung nderek saran sing diwenehake ing forum liyane dll.

Thanks maneh!

bob

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.201 detik