Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah swara karo Boeing 747 (FSX)

More
1 taun 4 sasi kepungkur #692 by Tillon

Woy wong lanang!

Nalika aku fly karo sembarang fsx standar Boeing 747 aku ora bisa njaluk swara (mesin, kontrol, ...).
Aku nyoba kanggo miwiti kabeh lan ndandani FSX karo CD-ROM nanging ora mbantu.
Panjenengan piyantun ngerti carane ndandani iki?

Thanks!
Benji

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 4 weeks ago #1209 by FlankerAtRicoo

Nalika pesawat liya sing nyediakake swara sing bener aku ngira file swara 747 sing rusak utawa sound.cfg sampeyan wis ilang utawa kosong ing folder Sounds of the 747 ....

Uga mriksa yen sampeyan ora mencet q kanthi sengaja sing ngilangi swara ing FSX.


Sampeyan bisa nyoba kanggo ngundhuh pack swara pihak katelu (ana akeh sing gratis) lan weruh yen sampeyan seneng ...

HTH

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Tillon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.239 detik
Basa