Basa

Topik-lambang Masalah swara karo Boeing 747 (FSX)

More
1 taun 1 minggu kepungkur #692 by Tillon

Woy wong lanang!

Nalika aku fly karo sembarang fsx standar Boeing 747 aku ora bisa njaluk swara (mesin, kontrol, ...).
Aku nyoba kanggo miwiti kabeh lan ndandani FSX karo CD-ROM nanging ora mbantu.
Panjenengan piyantun ngerti carane ndandani iki?

Thanks!
Benji

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.092 detik
Basa