Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah swara karo standar Boeing 747 (FSX)

More
taun 2 2 months ago #692 by Tillon

Woy wong lanang!

Nalika aku mabur karo apa wae fsx Boeing 747 Aku ora bisa entuk swara (mesin, kendali, ...).
Aku nyoba miwiti maneh kabeh lan ndandani FSX nganggo CD-ROM nanging ora ana sing nulungi.
Panjenengan piyantun ngerti carane ndandani iki?

Thanks!
Benji

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 dina kepungkur #1209 by FlankerAtRicoo

Nalika pesawat liya sing nyediakake swara sing bener aku ngira file swara 747 sing rusak utawa sound.cfg sampeyan wis ilang utawa kosong ing folder Sounds of the 747 ....

Priksa uga yen sampeyan ora mencet q kanthi ora sengaja sing muni swara kasebut FSX.


Sampeyan bisa nyoba kanggo ngundhuh pack swara pihak katelu (ana akeh sing gratis) lan weruh yen sampeyan seneng ...

HTH

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Tillon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.204 detik
Basa