Basa

Topik-lambang Masalah swara karo Boeing 747 (FSX)

More
1 taun 2 sasi kepungkur #692 by Tillon

Woy wong lanang!

Nalika aku fly karo sembarang fsx standar Boeing 747 aku ora bisa njaluk swara (mesin, kontrol, ...).
Aku nyoba kanggo miwiti kabeh lan ndandani FSX karo CD-ROM nanging ora mbantu.
Panjenengan piyantun ngerti carane ndandani iki?

Thanks!
Benji

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
dina 2 12 jam ago #1209 by FlankerAtRicoo

When any other aircraft are providing correct sounds I presume the 747 sound files are corrupt or your sound.cfg is missing or empty in your Sounds folder of the 747....

Also check if you didn't hit q accidently which mutes the sound in FSX.


You can try to download a third party sound pack (there are many free ones) and see if you like them...

HTH

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Tillon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.116 detik
Basa