Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Hi ....

More
1 taun 3 sasi kepungkur #697 by Payson

Wis suwe banget nalika ngunjungi forum. Wigati kabeh anggota anyar. Sampeyan mung ketemu lan dadi anggota situs BEST saka iku apik. Sampeyan ora salah ing nglakoni, aku duwe panorama lan pesawat 50, kabeh bener-bener aman. Aku ngerti yen sampeyan teka menyang situs iki pikiran ngalahake, sampeyan ora tansah dipercaya. Sampeyan ngerti .... (yen katon apik banget, mesthine). Ora ana ing kene .... padha kaya 12 utawa 13 taun ing masalah lan 0 masalah. Geeeez ... Aku sound like salesman frickin. Aku njamin sampeyan, aku ora. Nanging, welcome to you anggota anyar.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Yustinzz

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #701 by Derrick1224

Aku mung ngangkat P3D V4 lan situs iki minangka nylametake urip. Aku duwe apa-apa kanggo mabur nganti aku bisa nambah payungan kasetihan sing dhuwur.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.100 detik
Basa