Basa

Topik-lambang Manual kanggo Paket Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX _ & _ P3D

More
1 taun 5 dina kepungkur #698 by goodjohn80

Hello everybody!
Cukup nemokake situs sing gedhe lan diundhuh paket sing kasebut ing ndhuwur nanging ana ora kalebu manual. Apa gagasan ngendi aku bisa nemokake manual?

Thanks in advance

JFG

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 5 dina kepungkur #699 by FlankerAtRicoo

@JFG

Aku arep google kanggo Project OpenSky (model pesawat), Alejandro Rojas Lucenda (model VC), digunakake Honeywell FMC
Sing mbutuhake rencana penerbangan sing wis dirakit.
Ciri-ciri penerbangan ora bakal adoh saka B737_800 standar FSX.

Nek iki mbantu.

PS: Iki memang sawijining situs sing apik lan gampang banget kanggo diligatake.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.147 detik
Basa