Basa

Topik-lambang Ora ana kokpit 3D sawise nginstal paket Airbus A330 Multi-Livery

More
sasi 10 1 day ago #703 by Acerazus

Aku pisanan nginstal paket Airbus A330 Multi-Livery, banjur aku instal Airbus A340 Mega Package Vol 1. Sabanjure, aku nginstal Airbus A340 Mega Package Vol 2. Dumadakan A330 lan A340 (Vol 1) ora duwe 3D cockpits maneh! Aku nyoba kabeh kayata reinstalling lan kuwi lan aku uga digunakake alat Gauge nanging sing durung bantuan. Sembarang bantuan bakal banget dihargai.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 3 weeks ago #711 by ricsmi

Aku entuk masalah sing padha, bantuan bakal dihargai saka sapa wae. :(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #712 by Dariussssss

Hello kanggo sampeyan lan welcome.

Sawetara pesawat ing pek iku saka POSKY, lan padha ora duwe VC. Wong-wong saka Thomas Ruth duwe.

Cheers

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #717 by ricsmi

Dariussssss wrote: Hello kanggo sampeyan lan welcome.

Sawetara pesawat ing pek iku saka POSKY, lan padha ora duwe VC. Wong-wong saka Thomas Ruth duwe.

Cheers


Thanks kanggo reply, ana uga nggawe iku supaya POSKY duwe VC?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.099 detik
Basa