Basa

Topik-lambang Concord flyght problems

More
sasi 9 2 weeks ago #713 by Casbad

Apa wae sing duwe masalah nglangi? Sing aku takoni saka mripate iki nyoba mateni aku .... (bounces lan guncang lan slip sisih sak pesawat)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #714 by Dariussssss

Luwih akeh pesawat sing rusak ... ora ana sing anyar. Concorde bisa uga apik, nanging perlu akeh pengetahuan. Sampeyan kudu mindhah bahan bakar ALL Wektu. Iku mung cara kanggo mabur stabil.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 9 2 weeks ago #716 by Gh0stRider203

Ya padha pecah amarga padha Airbus! LOL Aku sumpah aku wis ndeleng tulisan luwih akeh babagan masalah karo pesawat Airbus tinimbang aku duwe Boeing :)


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
9 months 1 week ago #720 by Casbad

Dude !!!! Kowe ngerti carane sistem transfer bahan bakar dianggo? Aku nyoba nggoleki karo iku ana akeh kanggo katon lan fiddle whit ... apa ana materi maca?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #947 by DRCW

The concord iku kéwan sing béda-béda, kayadéné pamindhahan super sonic. Pusat gravitasi kudu dihitung. Dhuwur gedhé uga kudu dianggep, amarga kulit pesawat kasebut saya dhuwur kanthi kecepatan dhuwur. Ngetung penumpang lan bagasi kanggo nentremake gravitasi. Maca prosedur ing baris. Sinau babagan pesawat. Ana kesalahan biting swara ing pesawat sing sithik ana ing kuping kanthi wujud musik sing distorsi. Pencipta ngajukake berkas iki ing folder swara pesawat tanpa sengaja. Kanggo nyingkirake, bukak folder swara lan lunga liwat conto swara nganti sampeyan nemokake trek musik sing ala, banjur klik tengen lan mbusak, kabeh apik.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.158 detik
Basa