Basa

Topik-lambang Boeing B747-443 Advanced VC ilang tanpa tekstur

More
9 months 1 week ago #722 by JanneAir15

Hello! Aku wis ngundhuh paket Boeing B747-443 Advanced VC nanging VC wis ilang tekstur saka switch lampu lan aku wanted kanggo nyelehake VC menyang Proyek liyane Opensky 747 lan banjur ngalih lampu duwe tekstur nanging kabeh layar ireng lan FMCs uga. Mangga bantuan karo iki!

Link kanggo bidang:

www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/55/568

Best regards
JanneAir15


Komputerku: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Kertu Graphics: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: luis1245

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa