Basa

Topik-lambang Pitakonan Instruksi navigasi ing skenario

More
1 taun 9 sasi kepungkur #723 by Yorammelnik

Hi,
Aku pengin nggawe skenario navigasi ing prepar3d v4.
Aku nggunakake SimDirector kanggo nggawe skenario karo daftar waypoint.
Masalahku yaiku nalika mabur aku ora bisa nggunakake gps utawa piranti apa wae kanggo entuk instruksi nav menyang dhaptar waypoint.
Apa ana cara kanggo nglakoni?
thx
Yoram

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa