Basa

Topik-lambang Pitakonan Pandhuan pandhu arah ing skenario

More
taun 2 6 months ago #723 by yorammelnik

Hi,
Aku pengin nggawe skenario navigasi ing prepar3d v4.
Aku nggunakake SimDirector kanggo nggawe skenario kanthi dhaptar sudut pandang.
Masalahku yaiku yen mabur aku ora bisa nggunakake gps utawa piranti liyane kanggo njaluk instruksi nav menyang dhaptar cara sing apik.
Apa ana cara kanggo tumindak kasebut?
thx
yoram

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.159 detik
Basa