Basa

Topik-lambang Pitakonan Beluga lan Dreamlifter

More
taun 2 7 months ago #48 by Dariussssss

Sawetara dina, Airbus miwiti rapat pungkasan ing Beluga, sing saiki bakal adhedhasar A330-200. Lan iku aku mikir .... bisa apa beda-beda? Sing beda diarani Boeing 747 Dreamlifter.

Aku rumangsa rada ngreti keputusan kasebut ngentekake atusan ewu, yen ora jutaan dolar, euro ... apa wae kanggo ngembangake Beluga sing anyar. Aku bisa salah, nanging ora gampang ngowahi A380 kanggo peran kasebut?

Apa pendapat sampeyan babagan iki?

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 7 months ago #49 by superskullmaster

Aku rumangsa yen LCF amba kaya sapa sing kudu mbukak kanthi akeh momotan kargo volume. A380 mesthi bakal dadi pesawat ceruk kaya An-225.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: superskullmaster
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa