Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang tresna Hallo sederek

More
1 taun 3 sasi kepungkur #724 by Leocha1

Aku anyar ngubengi kene lan nemokake situs iki wingi.
Kanggo wektu sing banget banget aku dadi pangguna simulator penerbangan 2004, lan isih akeh nemokake.
Aku teka ing situs iki sawise aku googled kanggo pesawat freeware paling apik.
Iku apik tenan apa aku ketemu kene.

Mulane, aku arep matur nuwun sanget kanggo produk produk freeware sing dhuwur.

Leon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur #726 by Dariussssss

Hello lan welcome to Rikoooo.

Siji gedhe matur nuwun kanggo kabeh tembung apik. Pendhaftaran cara kanggo teka kene ana cantik akeh padha karo Yours. Aku ing FSX saiki nanging suwene wektu, aku uga ing FS2004, kang ora ala ing kabeh.

Kita bakal nglakoni sing paling apik kanggo nginep ing kene sepisan wae. :)

Sepisan maneh, matur nuwun banget lan welcome.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Leocha1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #741 by Apollo21

Aku pengin matur nuwun kanggo kabeh download freeware sing nyedhiyakake, aku wis nggunakake situs kanggo sawetara sasi lan kudu ngucapake matur nuwun sadurunge nanging apa minangka antarane liyane iku yaiku nalika ing ebay umume looking ing pesawat etc aku teka ana wong sing ngedol (Freelance Aircraft) supaya aku messaged dheweke lan takon yen padha tenan freeware amarga aku padha pesawat dheweke aturan, lan kepengin weruh yen padha bener freeware utawa payware piyambakipun mangsuli lan ngandika padha free ware ngandika ateges sing bungkus freeware ing siji paket. Saiki iki ora sepira hak kula, kanggo ngrusak kabeh wong sing wis dirancang lan nerbitake iki pesawat.
Mungkin ora ono bisnisku, nanging aku dhewe ngerti sing salah, aku yakin yen ora sah mbok menawa aku ora ngerti aku mung arep ngelingake wong babagan kabeh pesawat ing disk sing kasedhiya saka Rikoo utawa sawetara saka situs download liyane.

Kind regards
Andrew

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.115 detik
Basa