Basa

Topik-lambang Pitakonan Plane Body dont show upp

More
1 taun 11 sasi kepungkur #727 by nispad

hi

Does enyone nose why Rikoooo planes body dont show upp in P3DV4
Y downloaded Airplane versions for P3Dv4
sounds and so work, but planebody dont show upp,
It doesent show any pictures of the airplane in the select options in P3Dv4 ??

Any solutions??

tHx
Nils

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.397 detik
Basa