Basa

Topik-lambang IL-76 anyar

More
1 taun 1 sasi kepungkur #729 by AJT67

Hi everybody,

Aku takon yen sapa wae wis ngalami masalah karo IL-76 anyar?

Pisanan, akeh thanks, iku pameran apik banget saka pesawat gedhe sing aku wis nunggu kanggo akeh taun, Nanging aku duwe loro masalah, siji suntingan, lan liyane ora biasa kanggo paling sethithik.

1. Aku wis nyoba kanggo ngerteni sistem kontrol SHIFT + 4. Ora ana sing duwe konfigurasi kanggo Saitek X-52?

2. Nalika aku mungkasi penerbangan, bisa ngurangi FSX menyang sudhut kiwa tengen layar. Aku ora bisa nengenake Window kasebut, lan kudu ngakhiri tugas FSX kanggo nutup SIM.
Simku paling anyar, lan ora ana apa sing dianggo, aku yakin manawa iki bisa dadi masalah kanggo wong liya.

Yen sapa wae duwe gagasan babagan cara ndandani barang kasebut, mesthine mbaleni kula.

Many thanks,

Andrew.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.145 detik
Basa