Basa

Topik-lambang Pitakonan IL-76 anyar

More
taun 2 2 months ago #729 by AJT67

Hi everybody,

Aku kepingin weruh apa ana sing ngalami masalah karo IL-76 sing anyar?

Sepisanan, akeh matur nuwun, minangka rendition apik banget kanggo pesawat sing nunggu pirang-pirang taun, nanging aku duwe rong masalah, siji bocah cilik, lan liyane ora biasa ngomong.

1. Aku wis nyoba ngerteni sistem kontrol SHIFT + 4. Apa ana sing duwe konfigurasi kanggo Saitek X-52?

2. Yen mungkasi pesawat, minimalake FSX ing sisih tengen ngisor layarku. Aku ora bisa katon kanggo mindhah Window iku, lan kudu Mungkasi FSX tugas kanggo nutup sim.
Simulasiku saiki wis rampung, lan ora ana sing diinstal sing ora biasa, mula aku yakin iki bisa uga dadi masalah kanggo wong liya.

Yen ana sing duwe ide babagan ndandani barang-barang kasebut, apa maneh balesan.

Many thanks,

Andrew.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.155 detik
Basa