Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah Lufthansa Pack

More
1 taun 2 sasi kepungkur #731 by bgf

Halo,
Aku wis nginstal paket Lufthansa saka sisi iki lan aku duwe masalah karo Airbus A380.
Nalika aku mencet tombol ing kokpit kanggo NAV, COM, ADF etc. setelan ora bisa digunakake. Tegese aku ora bisa nyetel paramèter kasebut.
Yen ora pesawat iki apik banget lan aku pengin nggunakake asring.

Mungkin wong bisa mbantu aku?
Matur nuwun sakdurunge.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.136 detik
Basa