Basa

Topik-lambang Pitakonan Masalah Lufthansa Pack

More
1 taun 10 sasi kepungkur #731 by bgf

Halo,
I have installed the Lufthansa pack from this side and I have a problem with the Airbus A380.
When i press the button in the cockpit for the NAV, COM, ADF etc. setting is not working. That means i can not set these parameters.
Otherwise this plane is very good and I want to use it often.

Maybe someone can help me?
Matur nuwun sakdurunge.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.353 detik
Basa