Basa

Topik-lambang Pitakonan Lufthansa Pack

More
1 taun 2 sasi kepungkur #732 by bgf

Halo,
Aku wis nginstal paket Lufthansa saka sisi iki lan aku duwe masalah karo Airbus A380.
Nalika aku mencet tombol ing kokpit kanggo NAV, COM, ADF etc. setelan ora bisa digunakake. Tegese aku ora bisa nyetel paramèter kasebut.

Yen ora pesawat iki apik banget lan aku pengin nggunakake asring.

Mungkin wong bisa mbantu aku?
Matur nuwun sakdurunge.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #754 by bgf

Aku nemokake solusi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #755 by skycamel

Gedhe! Lan mungkin sampeyan bisa mbagi solusine? ...

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #759 by bgf

Aku disalin iki ing panel.cfg

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
katon = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: skycamel

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.175 detik
Basa