Basa

Topik-lambang NO Radios ing 737 multi pak kanggo Prepar3dv4

More
sasi 10 4 weeks ago - sasi 10 4 weeks ago #733 by spilok

Ing pak 737 kanggo prepar3dv4, kabeh bisa dianggo kanthi apik kajaba nalika ngeklik ikon radio. Cukup persegi panjang ireng. Sembarang cara kanggo njaluk radio kanggo nuduhake?

Stan

PS. Iki uga terjadi ing pak Boeing 717

Pangowahan pungkasan: 10 sasi 4 minggu kepungkur dening spilok.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #734 by Dariussssss

Apa sampeyan bisa ngirim artikel iki ing P3D Forum kene?

Iki siji babagan FSX lan FSX Steam.

Matur nuwun.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #736 by rikoooo

Hello Spilok,

Aku wis pindhah topik kasebut menyang forum sing bener.

Yen lambang radio ora bisa digunakake sampeyan isih bisa entuk akses saka menu toolbar.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #738 by spilok

Ora ... sampeyan ora bisa ngakses radio ana. Isih muncul ireng.

Aku wis nglakoni riset sethithik, lan wiwit iki Boeings saka FSX lan dicocogake menyang P3d, misale mangkene aku ora sengaja mbusak GAUGE utawa apa wae kanggo radio ing Boeings. Bisa dadi file CAB, ora ngerti.

Muga-muga wong bisa mbantu ngowahi ukuran kasebut. Aku seneng banget karo file Boeing ing Rickoooo lan mesthi seneng nggunakake aplikasi kasebut ing Prepar3dv4.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago - sasi 10 3 weeks ago #739 by rikoooo

Bener,

Banjur, alat sihir iki kanggo sampeyan: Alat Gauges Efek Recover http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Ayo kula ngerti yen mbantu

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 10 sasi 3 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #740 by spilok

Matur nuwun. Aku nyoba sing saka perpustakaan AVSIM banget. Aku ngundhuh link lan nyoba maneh, nanging ora ana LUCK. Isih persegi panjang ireng ireng sing ora ana radio ing mantan FSX Boeing.

Aku kepengin yen nduwe jeneng maneh Prepar config lan ngijini mbangun maneh bakal nindakake apa-apa? Aku nganggep iku aman kanggo nindakake kaya aku ing FSX?

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 6 days ago #767 by spilok

Kabeh apik, saiki. Nginstal ulang ngresiki kabeh.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.140 detik
Basa