Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora Radios ing 737 multi pak kanggo Prepar3dv4

More
taun 2 5 months ago - taun 2 5 months ago #733 by spilok

Ing pak 737 kanggo prepar3dv4, kabeh bisa mlaku kajaba yen ngeklik ikon radio. Cukup kothak persegi ireng gedhe. Cara apa wae sing bakal dituduhake radio?

Stan

PS. Iki uga terjadi ing pak Boeing 717

Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 sasi kapungkur dening spilok.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #734 by Dariussssss

Apa sampeyan bisa ngirim ing P3D Forum kene?

Iki babagan babagan FSX lan FSX Steam.

Matur nuwun.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #736 by rikoooo

Hello Spilok,

Aku wis pindhah topik kasebut menyang forum sing bener.

Yen lambang radio ora bisa digunakake sampeyan isih bisa entuk akses saka menu toolbar.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #738 by spilok

Ora ... sampeyan ora bisa ngakses radio ana. Isih muncul ireng.

Aku wis nindakake riset sethitik, lan wiwit iki asale saka Boeings FSX lan dicocogake kanggo P3d, misale yen ora sengaja mbusak GAUGE utawa kanggo radio ing Boeings. Bisa dadi file CAB, ora ngerti.

Muga-muga, ana wong sing bisa nulungi aku kanthi ngukur iki. Aku seneng banget ing file Boeing ing Rickoooo lan mesthi seneng nggunakake Prepar3dv4.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago - taun 2 5 months ago #739 by rikoooo

Bener,

Banjur, alat sihir iki kanggo sampeyan: Alat Gauges Efek Recover http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Ayo kula ngerti yen mbantu

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 2 taun 5 sasi kapungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #740 by spilok

Matur suwun. Aku nyoba uga saka perpustakaan AVSIM. Aku ndownload link sampeyan lan njajal maneh, nanging TANPA LUKU. Isih segitiga ireng gedhe sing ora ana radio ing tilas FSX Boeing.

Aku kepingin banget yen jenenge maneh config config lan supaya mbangun bakal ana maneh? Aku nganggep aman yen kudu daklakoni FSX?

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #767 by spilok

Kabeh apik, saiki. Nginstal ulang ngresiki kabeh.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.241 detik
Basa