Basa

Topik-lambang Pitakonan Radios katon minangka persegi panjang ireng ing maskapai penerbangan Rickoooo

More
1 taun 2 sasi kepungkur #735 by spilok

n 737 pak kanggo prepar3dv4, kabeh dianggo uga kajaba nalika ngeklik ikon radio. Cukup persegi panjang ireng. Sembarang cara kanggo njaluk radio kanggo nuduhake?

Stan

PS. Iki uga kedadeyan karo pak Boeing 717, lan pak 787

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #768 by spilok

Kabeh tetep saiki. Nginstal maneh ... ora bakal nyoba kanggo nempatake pesawat FSX menyang prepar3dv4 3 maneh.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.241 detik
Basa