Basa

Topik-lambang Pitakonan Autopilot Dirk Fassbender Panther P3D

More
1 taun 9 sasi kepungkur #737 by Pierre B

Hi,

Aku kerja ing pembangunan simulator Panther (Copter) karo Prepar 3D 3.2 (software simulasi penerbangan). Aku wis nginstal versi pisanan Dirk Fassbender Autopilot lan banjur nganyari. Kabeh iku ok.
Aku bisa drive kabeh mode autopilot kanthi modul Autopilot.

Nanging saiki aku arep ngrangsang mode Autopilot langsung ing P3D. Aku ora ngerti carane modul iki bisa dianggo.

Nalika aku wis ngundhuh HC075DI_FSX_COUGAR_AUTOPILOT.zip aku weruh ing jero ana file sing disebut afcp.cfg. Nang file iki ana codekeys sing beda kanggo ngrangsang mode Autopilot sing beda-beda.

Aku wis nyoba kanggo ngatur mode autopilot dening codekeys ing afcp.cfg langsung ing P3D nanging ora ana efek.

Sapa duwe gagasan piye carane?

Best regards

Pierre B

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #748 by Pierre B

Kula salah, aku pengin ngaktifake mode autentil sing beda-beda karo trabasan keyboard ora nganggo kode kunci.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.180 detik
Basa