Basa

Topik-lambang 737 MAX

  • jimidget
  • jimidget kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
sasi 9 4 days ago #742 by jimidget

Boeing mung metu karo 737-MAX sing nggunakake mesin sing padha karo 787 sing luwih ekonomis kanggo mlayu, saéngga menehi pesawat akeh jarak. Ana uga barang liya sing aku ora bakal ngerti. Apa ana kesempatan yen ing mangsa ngarep kita bisa ndeleng iki ing download?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #743 by Jamesman8

Ana akeh perkara sing salah karo postingan iki. Kaping pisanan, 737MAX wis watara setengah taun, lan wis mabur sacara komersial wiwit Mei 2017 (Malindo Air). Kaping pindho, HAHAHAHAHAHAHAHAHA. 737MAX lan 787 nggunakake mesin sing padha? Apa sampeyan wong luhur? Mesin sing digunakake ing 787 meh padha karo ukuran kabeh pesawat 737. 787 nggunakake GE GEnx lan Rolls Royce Trent 1000, déné 737 nggunakake CFM LEAP-1B. Ora ana versi apik saka pesawat iki kanggo FSX / P3D kajaba eksterior TDS. PMDG durung ngetokake tembung kasebut minangka kamungkinan.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Whitten

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • jimidget
  • jimidget kang Avatar topic Pengarang
  • Pengunjung
  • Pengunjung
sasi 8 4 weeks ago #744 by jimidget

Wow. Jamesman8 duwe masalah sikap. Aku ora sengaja nyedhaki, nanging, wektu iki aku cedhak. Ing kene ana spek teknologi Boeing ing seri MAX saka 737. Mungkin wong sing penting bisa njawab pitakonan iki:

Www.boeing.com/Commercial/737max10/index.page

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #745 by Jamesman8

Kanggo referensi sampeyan ora teka ngendi cedhak, padha nggunakake mesin beda, lan aku mangsuli pitakonan sampeyan. TDS 737 MAX kasedhiya ing situs iki. Go ngundhuh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 4 weeks ago #746 by Gh0stRider203

Aku menehi opsi TWO. 1) njaluk bebarengan lan seneng siji liyane; Utawa 2) Aku ngunci thread iki. Ora ana opsi 3rd.

Telpon sampeyan.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #749 by Jamesman8

Sampeyan bisa ngunci, Aku njawab pitakonan. Aku ora sopan Aku mung nyatakake fakta sing murni.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #751 by Dariussssss

Cukup amarga topik iki kabeh digawe kula ngguyu kaya tau sadurunge, aku ora bakal mbusak ..... lol

Galak ... :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #764 by superskullmaster

Mungkin mung aku nanging aku rumangsa kaya yen wong sing nyuwun pitakon, sampeyan kudu menehi dheweke. Kita kabeh duwe internet lan google, aku ora weruh apa-apa salah karo cara kirim asli ditanggepi. Iki isih lucu.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #778 by Gh0stRider203

Ditempelake supaya bisa dadi conto apa sing ora kudu dilakoni nalika nggawe postingan (lan cara (~ batuk ~ "ora") nanggepi posting kasebut).


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Dariussssss

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 1 day ago #781 by julian1245

Wong lanang apa jimidget wis nyoba ngomong yen padha nyalin mesin mati 787 lan sijine ing max 737 nanging james iku bener iku 2 beda engine nanging ya njaluk apa jimidget wis nyoba ngomong padha katon kaya mesin padha lan aku setuju.

Thanks

uga aja wong asin amarga aku ngerti sing ana ing situs iki

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.179 detik
Basa