Basa

Topik-lambang Minta Bombardier Dash-8 Q400

More
sasi 10 3 weeks ago #752 by Aakash1210

Aku seneng yen sampeyan (Rikoooo) bisa nggawe Bombardier Dash-8 Q400. Aku seneng produk FSX, nduwe rincian akeh sing bisa, kanthi ukuran cilik. Aku pancene nggoleki Bombardier Freeware Q400, karo VC cukup apik tenan kaya sing digawe kanggo Aircrafts liyane.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 3 weeks ago #753 by Dariussssss

Hello lan welcome.

Kaping pisanan, Rikoooo ora nggawe FSX nambah-ons. Kita mbenakake lan nggawe luwih apik ing ngendi kita bisa, sadurunge nggawe mau kasedhiya kanggo diundhuh.

Kapindho. Ana Dash8 freeware kanggo FSX. www.premaircraft.com/DHC8-Q400/

Model gedhe looking, duwe VC .... nanging, katon kaya. Maksudku, sampeyan bisa nyoba, nanging ana sawetara perkara sing ora bener.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.184 detik
Basa