Basa

Topik-lambang Pitakonan Dassault Falcon kanggo P3v4. Altimeter ora bisa.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #758 by spilok

Aku tresna marang Falcon kanggo Prepar3dv4. Kabeh bisa dianggo nguji altimeter. Apa ana fix kanggo iki?

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #765 by superskullmaster

Sampeyan bakal kudu sabar karo masalah P3D V4. Ana kasempatan apik sing ora bisa dilakoni, mula aku bakal nyoba ngganti ukuran ing config panel karo salah siji saka bidang sing ora bisa mlaku (anggone ukurane meh padha).

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #766 by spilok

Kabeh mau dianggo saiki sawise nginstal maneh. Katonake eksperimen karo kuwi ngasilake sawetara kasalahan. Nginstal ulang kabeh wis tetep, kalebu altimeter.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.184 detik
Basa