Basa

Topik-lambang Emirates Fleet A380

More
sasi 10 2 weeks ago #761 by Aidablu1508

Hi, aku nyoba nambah liveries menyang paket Armada Emirates ing A380, nanging liveries ora katon utawa VC ora bisa digunakake, apa aku salah, bisa mbantu aku ..

Regards Nicolai

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago #762 by Dariussssss

Padha babar pisan marang aku. Sampeyan duwe bab apa karo versi kasebut, amarga sampeyan ngerti ana rong versi 841 lan 861, siji karo RR lan liyane karo mesin EA GP2700, supaya sampeyan kudu ngapusi, sampeyan kudu nggawe pesawat kasebut mikirake saben ati sampeyan nginstal iku bener. Cukup nggunakake kode kulit Emirates, kanggo nambah liveries liyane. Sampeyan kudu bisa.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
10 months 1 week ago #763 by Aidablu1508

Hi sakaussss

matur nuwun sanget, ingkang nyambut damel, kula miwiti narik rambut lan kuku kula kangge nyambut damel :D

matur nuwun maneh

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 1 day ago #780 by jck003

coba maneh ngundhuh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.295 detik
Basa