Basa

Topik-lambang Pitakonan Emirates Fleet A380

More
taun 2 5 months ago #761 by Aidablu1508

Hai, aku nyoba nambahake ati menyang paket Emirates Fleet ing A380, nanging ati sing ora muncul utawa VC ora bisa digunakake, apa sing aku salah, apa sampeyan bisa mbantu aku ..

Salam Nicolai

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #762 by Dariussssss

Sami-sami kedadeyan. Iki duwe hubungane karo versi kasebut, amarga sampeyan ngerti ana rong versi 841 lan 861, siji karo RR lan liyane karo mesin GP2700 EA, dadi sampeyan kudu ngapusi, sampeyan kudu nggawe pesawat mikir kabeh tanggung jawab sampeyan nginstal sing pas. Mung nggunakake kode kulit Emirat, kanggo nambah ati liyane. Sampeyan kudu mlaku.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #763 by Aidablu1508

Halo Dariussss

matur nuwun kanthi sanget, sing makarya, aku wiwit narik rambut lan kuku supaya bisa mlaku :D

matur nuwun maneh

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 4 months ago #780 by jck003

coba maneh ngundhuh

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.190 detik
Basa