Basa

Topik-lambang Pitakonan Jet Blue Airbus A-320 mega pak. Kabeh sing ndadak .....

More
1 taun 8 sasi kepungkur #774 by spilok

Aku wis seneng pesawat Jet Blue A-320 Mega Pak ing v4 kanggo sawetara wulan saiki. ALL SUDDEN, Aku ora bisa nyepetake salah sijine 320 dadi kecepatan sing apik. Padha lemes, pindhah kaya kura-kura, lan ora ana apa-apa sing dakkandhakake kaya-kaya arep dipindhah. Apa sing bisa diganti? Aku wis mencopot lan didandani maneh, nanging padha tumindak kaya mangkono.
Apa aku bisa mriksa apa sing wis nyebabake kelip-kelip iki kedadeyan kabeh pesawat ing pak? Aku diundhuh saka Rickooo kang njamin dheweke disetujoni P3dv4.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #779 by spilok

MANGSA MINDAHI.

Aku figured metu. Misale janjiku joystick ora dikalibrasi kanthi bener wiwit nginstal ulang. Aku ora dikalibrasi, banjur bali menyang standar ing kalibrasi. Diatur ulang lan kabeh kekuwatanku saiki bali. Katrangan calibration Throttle kacandhet munggah.
Thanks kanggo maca.
Stan

Ditanggulangi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.207 detik
Basa