Basa

Topik-lambang Pitakonan Jet Blue Airbus A-320 mega pak. Kabeh sing ndadak .....

More
taun 2 5 months ago #774 by spilok

Aku wis seneng pesawat Jet Blue A-320 Mega Pak ing v4 kanggo sawetara wulan saiki. ALL SUDDEN, Aku ora bisa nyepetake salah sijine 320 dadi kecepatan sing apik. Padha lemes, pindhah kaya kura-kura, lan ora ana apa-apa sing dakkandhakake kaya-kaya arep dipindhah. Apa sing bisa diganti? Aku wis mencopot lan didandani maneh, nanging padha tumindak kaya mangkono.
Apa sing bisa dak priksa kanggo ndeleng apa sing nyebabake kekirangane kedadeyan ing kabeh pesawat kasebut? Aku diunduh saka Rickooo sing njamin P3dv4 disetujoni.

Stan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
taun 2 5 months ago #779 by spilok

MANGSA MINDAHI.

Aku figured metu. Misale janjiku joystick ora dikalibrasi kanthi bener wiwit nginstal ulang. Aku ora dikalibrasi, banjur bali menyang standar ing kalibrasi. Diatur ulang lan kabeh kekuwatanku saiki bali. Katrangan calibration Throttle kacandhet munggah.
Thanks kanggo maca.
Stan

Ditanggulangi

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.183 detik
Basa