Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX FSX Pitulung Edition Bantuan

More
3 taun 4 minggu kepungkur #52 by Dariussssss

Yen sampeyan nemoni masalah, kasalahan utawa yen ana sawetara pitakon babagan FSX simulator, kirimake kene. Uga ngomong babagan ndandani lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kesalahan FSX.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: johnbrowning

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 6 sasi kepungkur #1183 by flaps1262

Bapak-bapak, aku ngalami masalah kanggo nginstal panliten sing diunduh ing A320 ing FSX edition uap. Aku ngganti pandhuan minipanel (ing panel.cpg) ing folder panel pesawat nanging minipanel asli ora owah. Sembarang pitulungan ??

Thanks in advance for your help, best regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago #1479 by Arlindo

faço a instalação mas aeronave não aparece no FSX STEAM. podem kula ajudar?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.174 detik
Basa