Basa

Topik-lambang Pitakonan FSX FSX Edition Uap Pitulung

More
1 taun 9 sasi kepungkur #52 by Dariussssss

Yen sampeyan nemu masalah, kasalahan utawa yen sampeyan sawetara pitakonan sing gegayutan simulasi FSX, ngirim iku kene. Uga marang kita bab koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing FSX.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: johnbrowning

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 4 weeks ago #1183 by flaps1262

Dear sirs, Aku wis ngalami masalah kanggo nginstal miniplat diundhuh ing A320 ing edisi uap FSX. Aku ngganti instruksi minipanel (ing panel.cpg) ing folder panel pesawat nanging minipanel asli ora ganti. Sembarang bantuan ??

Thanks in advance for your help, best regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.102 detik
Basa