Basa

Topik-lambang FSX FSX Edition Uap Pitulung

More
1 taun 7 sasi kepungkur #52 by Dariussssss

Yen sampeyan nemu masalah, kasalahan utawa yen sampeyan sawetara pitakonan sing gegayutan simulasi FSX, ngirim iku kene. Uga marang kita bab koreksi lan solusi kanggo macem-macem masalah lan kasalahan ing FSX.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: johnbrowning

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 2 days ago #1183 by flaps1262

Dear sirs, I have experienced problems to install downloaded minipanels in A320 in FSX steam edition. I replace the minipanel instructions (in the panel.cpg) in the airplane panel folder but the original minipanel does not change. Any help??

Thanks in advance for your help, best regards.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.095 detik
Basa