Basa

Topik-lambang Pitakonan Boeing B747-443 Advanced VC FSX & P3D

More
1 taun 7 sasi kepungkur #791 by iamgbs

Hi guys,

Pembungkus ora ndeteksi P3Dv4. Punika kaserat. Aku ngerti iki ora dites kanggo sawetara versi

saka P3D, nanging kudu ndeteksi simulator sing aku kira.

Apa cara nginstal pesawat iki kanthi manual?

lampiran:
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Luc57

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.647 detik
Basa