Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora Gauges ing 777-200ER sawise ngundhuh paket Ultimate.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #794 by lawrence

Sawise nginstal 7770200ER ing FSX, gauges kabeh wis metu ing kokpit lan kokpit virtual.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #795 by Dariussssss

Kesalahan banget dikenal. Sampeyan kudu nginstal alat recover Gauges. Sampeyan bisa nemokake kene ing Rikoooo. Iku installer supaya, kabeh dadi cukup gampang.

Regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: lawrence

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 sasi kepungkur #798 by lawrence

"Alat Recovery Gauges" ora mbantu masalah. Aku ngelingi maneh isi 777-200ER utawa mbok menawa kabeh FSX.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.112 detik
Basa