Basa

Topik-lambang Pembangunan lalu lintas AI karo AIFPv3: Pesawat AI ora muncul ... Apa

More
7 months 1 week ago #801 by laurentCazorla

Hello simmers
Aku wis nggawe armada Cevenn'air karo armada FSX B738 lan CRJ700. Nanging aku kepengin nggawe lalu lintas AI dhewe karo AIFPv3 ... Kabeh iku oke kanggo nyiyapake penerbangan AI lan ngumpulake, Nalika aku miwiti Steam FSX ngundhuh minangka pemandangan anyar nanging nalika aku arep menyang bandara ing ngendi pesawat kuwe mesthine kanggo nuduhake munggah ing Airport, nalika aku dijadwalake karo AIFP, salah sijine mau nuduhake ... Aku takon yen amarga FSX Steam. Ing kasunyatan nalika aku arep nyiyapake AIFP karo Steam (SE) aku ora bisa mlebu. Aku kepengin nyetel dadi FSX. Aku duwe World of AI traffics lan aku wis nyoba nyetel KLM WoAI B738 ing pesawat EHAM / LFMT, aku ketemu masalah sing padha ...
Aku pengin ngerti yen ana cara liya kanggo nyetel traffik AI tanpa liwat AIFP ... Aku aran kaya frustrasi :-(
Matur nuwun sanget
Laurent

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.146 detik
Basa