Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Pembangunan lalu lintas AI karo AIFPv3: Pesawat AI ora muncul ... Apa taun 2 8 months ago #801

Halo simmer
Aku nggawe armada Cevenn'air dhewe FSX dhasar B738 lan CRJ700 Aku dicet aku lan aku regulary fly karo. Nanging aku pengin nggawe lalu lintas AI dhewe karo AIFPv3 ... Kabeh iku oke kanggo nyiyapake penerbangan AI lan ngumpulake, Nalika aku miwiti FSX Steam ngundhuh minangka pemandangan anyar nanging nalika aku arep menyang Bandara ing ngendi pesawat-pesawat kuwe bakal muncul ing Bandara, nalika aku dijadwalake karo AIFP, salah sijine mau nuduhake ... Aku takon yen amarga FSX Steam. Ing kasunyatan nalika aku arep nyiyapake AIFP karo Steam (SE) aku ora bisa mlebu. Aku diwajibake ngedegake FSX. Aku duwe World of AI traffics lan aku wis nyoba nyetel KLM WoAI B738 ing pesawat EHAM / LFMT, aku ketemu masalah sing padha ...
Aku kepengin ngerti apa ana cara liya kanggo nyiyapake lalu lintas AI tanpa ngliwati AIFP ... Aku rumangsa seneng banget :-(
Matur nuwun sanget
Laurent

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.165 detik