Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora ana pesawat 777 sing nginstal bener

More
1 taun 8 sasi kepungkur #802 by jopidioot

Apa sampeyan bisa nuduhake carane tumindak nalika sampeyan nginstal 777 ing P3Dv4. Ora ana sing nggarap. Ora ana pratilik. Padha nuduhake (ao) tanpa gear landing.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 8 sasi kepungkur #803 by rikoooo

Halo,

Minangka saiki Boeing 777s ora kompatibel karo Prepar3D v4, amarga P3D v4 minangka aplikasi bit 64 lan saben gawean digawe kanggo FS2004 mung 32 bit sing kompatibel.

Yen penulis nganyari model sing ana, ora ana sing bisa kita lakoni kajaba nunggu.

Duwe pesawat apik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.455 detik
Basa