Basa

Topik-lambang Douglas A_20 Havoc

More
sasi 6 3 weeks ago #809 by frederi350

Aku ngundhuh Havoc A_20 sawise ngilangake kabeh fitur safety komputerku (Norton lan Control Account User). Unduh lan Instalasi ngendi sukses. Sawise loading FSX Aku ora nemokake Havoc ing Jendela Pemilihan Pesawat. Aku nggunakake FSX Booster 2013-Version 2.9 kanggo miwiti FSX lan aku uga nyoba miwiti FSX tanpa nggunakake Booster 2013. Aku uga nyoba rebooting. Banjur aku nyoba ngunggahake FSX Flight Simulator Deluxe Edition saka Disk DVD nganggo fitur Maintenance. Aku duwe FSX dimuat neng disk data D: ora disk C: lokal ing Program Files (x86) / Microsoft Games. Aku uga nyoba reinstalling kaping pirang-pirang kanthi nggunakake Instalasi Otomatis lan Instalasi Kustom. Boten kados kula kepengin ngasilaken Havoc A_20 ing Jendela Pesawat Pesawat.
Aku mlaku
Windows 10
Prosesor: Intel (R) Core (TM) i7 4790K CPU @4.00 GHz
Memasang Memori (RAM): 16.0 GB (15.9 Usable)
Tipe Sistem: 64-Operating System, Processor berbasis x64
Tampilan Adaptor: NVIDIA GeForce GTX 970 lan Intel (R) Graphics 4600

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: papy68

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.095 detik
Basa