Basa

Topik-lambang Pitakonan Pesawat Pesawat Deisgn

More
1 taun 6 sasi kepungkur #810 by jimos

Apa ana wong sing bisa ngrancang pesawat konsep kanggo masyarakat? Aku nggoleki wong kanggo ngrancang sing nyedhiyakake long Range Turbo Mampu nggawa kargo / Pax liwat jarak 3500 NM Ing kacepetan sing relatif dhuwur. Aku pengin nggunakake iki ing Air hauler 2 supaya menehi MTOW Aku ora bisa mbukak ndhuwur 3 yuta Mungkin, Yen ana wong bisa bantuan supaya kula ngerti, kita bisa ngunggah menyang rikooo kanggo everyone nggunakake?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 sasi kepungkur - 1 taun 3 sasi kepungkur #952 by DRCW

Hello, Ya Aku bisa mbantu sampeyan nggunakake pesawat sing wis ana sing digunakake lan nuduhake sampeyan carane nyetel file cfg pesawat kanggo nambah jarak lan kacepetan pesawat sampeyan. Yen sampeyan ora tau mbukak file cfg sadurunge nemokake iku gumantung apa versi P3D sampeyan. Versi 1,2, lan 3 kudu ing Program x (86) ing komputer sampeyan. Yen sampeyan wis diinstal P3Dv4, sampeyan wis ana ing standar sampeyan Program file folder ing Lockheed Martin. Saiki aku kudu ngerti yen haulermu panci utawa jet. Yen panci, aku kudu ngerti yen versi turbo. Tanpa informasi iki aku mung bisa nggawa sampeyan nganggo conto: Aku bakal njupuk mesin 2 standar kanggo pameran iki. Sawise sampeyan mbukak Lockheed Martin Folder, gulung mudhun menyang simobjects, mbukak banjur sampeyan bakal nemokake pesawatfolder, mbukak lan nemokake pesawat sing pengin diowahi. Sawise sampeyan mbukak folder pesawat sampeyan wis milih bakal ana pasar file pesawat cfg . Yen iki pisanan sampeyan mbukak file cfg, klik tengen lan bukak kanthi "notepad" Yen program kasebut ngandhani sampeyan butuh ijin kanggo nglakoni, banjur klik lan seret kabeh folder pesawat menyang desktop supaya sampeyan bisa nggawe owahan.

Contone, aku ditarik saka De Havilland Beaver DHC2

Langkah siji ganti bobot max

[WEIGHT_AND_BALANCE]
max_gross_weight = 5090 // (kilogram) Tambah 5090 dening 2000 supaya bisa maca 7090
empty_weight = 3410 // (kilogram)

Langkah 2 Nambah sawetara sampeyan

[GeneralEngineData]
engine_type = 0 // 0 = Piston, 1 = Jet, 2 = None, 3 = Helo-Turbin, 4 = Rocket, 5 = Turboprop
Engine.0 = -0.15, 0.0, 0.0 // (kaki) longitudinal, lateral, vertical distance from reference datum
fuel_flow_scalar = 1.0 // Skalar aliran bahan bakar Kanggo nggulungake owah-owahan sawetara 1.0 supaya diwaca 0.48
min_throttle_limit = 0.0 // Pamotongan persen paling cilik. Umumé negatif kanggo reverser turbin

Langkah 3 Tambah daya mesin

[piston_engine]
power_scalar = 1.0 // skema piston daya
cylinder_displacement = 109.4 // Cubic inci per silinder
compression_ratio = 6.0 // Rasio kompresi
number_of_cylinders = 9 // Jumlah silinder
max_rated_rpm = 2300 // Ditampa maksimal RPM
max_rated_hp = 450 // Max dirating HP ganti 450 menyang nomer sing luwih dhuwur ing kasus iki, aku bakal nambah hp 200 dadi 450 dadi 650

Yen sampeyan mbutuhake pitulung luwih akeh, supaya aku ngerti

Pangowahan pungkasan: 1 taun 3 sasi kapungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.168 detik
Basa