Basa

Topik-lambang Pitakonan Pesawat Pesawat Deisgn

More
taun 2 3 months ago #810 by jimos

Apa ana wong sing bisa ngrancang pesawat konsep kanggo masyarakat? Aku looking for someone to design a Long range Turbo prop Capable of carrying cargo / Pax over distance 3500 NM At speed relatively high. Aku pengin nggunakake iki ing Air hauler 2 supaya MTOW aku ora bisa mbukak ndhuwur 3 yuta Mungkin, Yen ana wong bisa mbiyantu aku ngerti, kita bisa ngunggah menyang rikooo kanggo everyone nggunakake?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
2 taun 3 dina kepungkur - 2 taun 3 dina kepungkur #952 by DRCW

Halo, Ya aku bisa mbantu nggunakake pesawat sing wis digunakake lan nuduhake cara nyetel file cfg pesawat kanggo nambah kisaran lan kacepetan pesawat sampeyan. Yen sampeyan durung nate mbukak file cfg sadurunge nemokake manawa gumantung saka versi apa P3D sampeyan duwe. Versi 1,2, lan 3 kudu ing Program x (86) ing komputer. Yen sampeyan duwe P3Dv4 diinstal dumunung ing standar sampeyan Program file folder ing Lockheed Martin. Saiki aku kudu ngerti yen haulermu panci utawa jet. Yen panci, aku kudu ngerti yen versi turbo. Tanpa informasi iki aku mung bisa nggawa sampeyan karo conto: Aku bakal njupuk propil 2 standar kanggo pamriksan iki. Sawise sampeyan mbukak Lockheed Martin Folder, gulung mudhun menyang simobik, mbukak banjur sampeyan bakal nemokake pesawatfolder, mbukak lan nemokake pesawat sing pengin diowahi. Sawise sampeyan mbukak folder pesawat sampeyan wis milih bakal ana pasar file pesawat cfg . Yen iki pisanan sampeyan mbukak file cfg, klik tengen lan bukak kanthi "notepad" Yen program kasebut ngandhani sampeyan butuh ijin kanggo nglakoni, banjur klik lan seret kabeh folder pesawat menyang desktop supaya sampeyan bisa nggawe owahan.

Contone, aku ditarik saka De Havilland Beaver DHC2

Langkah siji ganti bobote max

[WEIGHT_AND_BALANCE]
max_gross_weight = 5090 // (kilogram) Tambah 5090 dening 2000 supaya bisa maca 7090
empty_weight = 3410 // (kilogram)

Langkah 2 Nambah sawetara sampeyan

[GeneralEngineData]
engine_type = 0 // 0 = Piston, 1 = Jet, 2 = None, 3 = Helo-Turbin, 4 = Rocket, 5 = Turboprop
Engine.0 = -0.15, 0.0, 0.0 // (kaki) longitudinal, lateral, vertical distance from reference datum
fuel_flow_scalar = 1.0 // Skalar aliran bahan bakar Kanggo nggulung pandhuan sawetara 1.0 supaya diwaca 0.48
min_throttle_limit = 0.0 // Sakbanjuré siklus persen. Umumé negatif kanggo reverser turbin

Langkah 3 Tambah daya mesin

[piston_engine]
power_scalar = 1.0 // skema piston daya
silinder_displacement = 109.4 // Cubic inci saben silinder
compression_ratio = 6.0 // Rasio kompresi
number_of_cylinders = 9 // Jumlah silinder
max_rated_rpm = 2300 // Ditemokake maksimal RPM
max_rated_hp = 450 // Max Rated HP ganti 450 menyang nomer sing luwih dhuwur ing kasus iki, aku bakal nambah 200 hp dadi 450 dadi 650

Yen sampeyan mbutuhake pitulung luwih akeh, supaya aku ngerti

Pangowahan pungkasan: 2 taun 3 kepungkur dening DRCW.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.187 detik
Basa