Basa

Topik-lambang Pitakonan Proyek Airbus A32x FD-FMC v1.55: ora ana daftar SID / STAR ing FMC

More
1 taun 6 sasi kepungkur #814 by CL38

Aku ngirim pitakonan iki amarga aku ora bisa metu saka alangan kanggo sawetara dina.
Masalahku: sawise instalasi Project Airbus A32x FD-FMC v1_55 (piranti lunak sing diunduh saka library.avisim.net) nalika aku miwiti aplikasi saka P3D_v4 penerbangan gratis kanthi rencana penerbangan gratis saka Nice-Côte d'Azur menyang London Heathrow, lan sawise mesin wiwit ing FMC Aku ora duwe daftar SID / STAR lan keyboard FMC ora aktif.
Aku wis ngelingake yen manual instalasi saka addon nuduhake yen kedadeyan iki kudu teka saka instalasi buruk XMLTools3D.dll utawa deklarasi ala ing DLL.xml nanging aku ora weruh kesalahan sing aku digawe ing instalasi.

Apa aku wis rampung:
- wiwit wulan 2 aku lunga saka FSX Gold Edition menyang P3D v4; Aku sadurunge nginstal proyek Airbus iki ing FSX tanpa masalah lan kerjane biasane;
- sadurunge pindah menyang P3D Aku instal FSX lan addons;
- sawise instalasi P3D Aku wis diinstalasi FSX (kajaba Acceleration) kanggo mulihake pesawat sing ana ing FSX nanging ora ana ing P3D, tanpa masalah;
- Aku diinstal lan nggunakake pak Mega Mega A320 saka Rikoooo, ora masalah;
- Aku ngundhuh Project Airbus A32x v1_55 lan nginstal kasebut ing ngisor iki manual instalasi (instalasi manual kanggo P3D v4); Aku ngerteni sawetara pratelan antarane manual instalasi lan piranti lunak wit
§5: Aku disalin XMLTools3D.dll menyang C \ Program \ Lockheed_Martin \ Prepar3D_v4
§5: Aku nggawe folder "Modul" ing C \ Program \ Lockheed_Martin \ Prepar3D_v4 ngendi aku ndudut LoggerX.dll
§7: Berkas FD-FMC_database.kmz ora ana ing folder FD_FMC nanging ing FD_FMC Doc & Manuals; Aku disalin menyang file FD-FMC;
§7: file FMC_Path.ini wis ilang saka v1.55, supaya aku bisa mbalekake FMC_Path.ini saka v1.0 versi sadurungé lan disalin ing folder FD_FMC
§8.2: Berkas DLL.xml ing C \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D_v4; Aku nambahake rong deklarasi kasebut (XMLTools lan LoggerX); bertentangan karo apa sing dituduhake Aku kepingin yen berkas iki ana ing folder utama P3D kaya sing dituduhake;
- Lan nalika aku ngluncurake penerbangan gratis aku ngalami masalah
- Aku migunakake Project Airbus A32x 1_55 saka FSX (instalasi otomatis); Aku nemokake masalah 2 kanggo ngerti ora nduduhake overhead kanthi ↑ 5 lan ora FMC karo ↑ 7; sing dipecahake kanthi nginstall FSX Acceleration; lan banjur pesawat Nice> London karo SID / STAR nyambut damel.
Ana uga pitunjuk sing penting, yaiku nalika nggunakake FSX Aku duwe pesen keamanan kanggo nampa XMLTools.dll minangka file aman lan perangkat lunak dateng, pesen keamanan sing ora ana nalika aku nggunakake P3Dv4.

Yen ana wong bisa ngomong babagan carane ngilangi kahanan sing ala karo P3D v4, aku bakal ngucapke matur nuwun banget.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.150 detik
Basa