Basa

Topik-lambang Pitakonan Proyek Airbus A32x FD-FMC v1.55: ora ana dhaptar SID / STAR ing FMC

More
taun 2 2 months ago #814 by CL38

Aku ngirim pitakonan iki amarga ora bisa lolos sawetara dina.
Masalahku: sawise nginstal Project Airbus A32x FD-FMC v1_55 (piranti lunak sing diundhuh saka perpustakaan.avisim.net) nalika aku miwiti aplikasi saka P3D_v4 penerbangan gratis kanthi rencana penerbangan gratis saka Nice-Côte d'Azur menyang London Heathrow, lan sawise mesin miwiti ing FMC, aku ora duwe dhaptar SID / STAR lan keyboard FMC ora aktif.
Aku wis ngerteni manawa manual instalasi addon nuduhake kedadeyan kaya iki kudu diinstal saka instalasi XMLTools3D.dll utawa prekara sing ala ing DLL.xml nanging ora weruh kesalahan sing daklakoni nalika nginstal.

Sing tak lakoni:
- wiwit wulan 2 aku lunga saka FSX Edisi Emas menyang P3D v4; Aku sadurunge nginstal proyek Airbus iki FSX tanpa masalah lan kerjane biasane;
- sadurunge pindhah menyang P3D Aku nginstal FSX lan addonku;
- sawise instalasi ing P3D Aku nginstal FSX (kajaba Kacepetan) kanggo mbalekake pesawat sing ana ing FSX nanging ora ana ing P3D, tanpa masalah;
- Aku nginstal lan nggunakake paket A320 Familly Mega saka Rikoooo, ora ana masalah;
- Aku diundhuh Project Airbus A32x v1_55 lan nginstal ing ngisor iki manual instalasi (instalasi manual kanggo P3D v4); Aku weruh sawetara kelainan ing manual instalasi lan wit software
§5: Aku nyalin XMLTools3D.dll menyang C \ Programs \ Lockheed_Martin \ Prepar3D_v4
§5: Aku nggawe folder "Modul" ing C \ Programs \ Lockheed_Martin \ Prepar3D_v4 ing ngendi aku masang LoggerX.dll
§7: Berkas FD-FMC_database.kmz ora ana ing folder FD_FMC, nanging ing FD_FMC Dok & Manual; Aku nyalin menyang file FD-FMC;
§7: file FMC_Path.ini ilang saka v1.55, dadi aku wis mbalekake FMC_Path.ini saka v1.0 versi sadurunge lan disalin ing folder FD_FMC
§8.2: Berkas DLL.xml ana ing C \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D_v4; Aku nambahake rong deklarasi kasebut (XMLTools lan LoggerX); beda karo sing dituduhake aku kepingin weruh manawa file iki ana ing folder utama P3D kaya sing dituduhake;
- Lan nalika ngluncurake penerbangan gratis aku nemoni masalah kasebut
- Aku nggunakake Project Airbus A32x 1_55 saka FSX (instalasi otomatis); Aku nemoni masalah 2 supaya ora ngerti overhead karo ↑ 5 lan ora ana FMC karo ↑ 7; sing ngatasi kanthi nginstal FSX Nyepetake; banjur penerbanganku Nice> London karo SID / STAR makarya kanthi sampurna.
Ana uga pitunjuk sing penting, yaiku nalika nggunakake FSX Aku duwe pesen keamanan kanggo nampa XMLTools.dll minangka file aman lan piranti lunak sing aman, pesen keamanan sing ora ana nalika nggunakake P3Dv4.

Yen ana wong sing bisa ujar kepiye carane metu saka kahanan sing ala iki P3D v4, aku matur nuwun banget.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.135 detik
Basa